; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nefes si Tahir_serial Lacrimi la Marea Neagra 2

Serialul „Lacrimi la Marea Neagră” ajunge la final. Când va fi difuzat ultimul episod!

02 December 2019

Serialul „Lacrimi la Marea Neagră' („Sen Anlat Karadeniz') va ajunge la final luni, 9 decembrie, când postul Kanal D va difuza, de la ora 20.00, ultimul episod al producţiei. După terminarea sa, începând cu 10 decembrie, producţia dramatică „Gülperi', cu Nurgül Yeşilçay în rolul principal, care a avut premiera pe 27 noiembrie, va fi difuzată de luni până vineri de la ora 20.00. 

La turci, ultimul episod al serialului „Lacrimi la Marea Neagră', cel cu numărul 64, a fost difuzat pe 13 noiembrie, zi în care telespectatorii au aflat deznodământul poveştii de iubire greu încercate dintre Nefes (Irem Helvacıoglu) şi Tahir (Ulaş Tuna Astepe). 

Chiar dacă regizorul şi producătorul Osman Sınav declarase, la sfârşitul verii, pe platourile de filmare din zona Trabzon, că va exista şi sezonul 4 al serialului „Lacrimi la Marea Neagră', acesta a ajuns la final din cauza audiențelor slabe. La momentul lansării, în ianuarie 2018, producţia a avut audienţe record, care au început să scadă vertiginos în sezonul al treilea, cheltuielile de producţie rămânând la fel de mari. 

În locul serialului „Lacrimi la Marea Neagră' în grila postului turcesc Atv a intrat producţia de epocă „Kuruluş: Osman', care îl are ca protagonist pe Burak Özçivit (Kemal din „Dragoste infinită'). Din ziua lansării, 20 noiembrie şi până acum, „Kuruluş: Osman' a înregistrat audienţe mari. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare