; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kosem1

Serialul „Kösem” se termină azi. Citeşte aici, integral, interviul exclusiv cu Beren Saat!

16 March 2017

Joi, 16 martie, postul Kanal D difuzează ultimul episod din primul sezon al serialului „Kösem'. Într-un interviu exclusiv pentru „TV Satelit', actriţa Beren Saat a mărturisit cum a fost la filmările serialului a cărui protagonistă a fost în primul sezon.

Cel mai probabil, al doilea sezon al serialului (cu Nurgul Yeșilcay în rol principal, aflat în plină desfăşurare în Turcia) va fi difuzat la noi în toamnă.

Cum ai obţinut rolul din „Kösem'?

Beren Saat: Producătorii serialului au organizat un casting şi am participat cu mari emoţii. Înainte de a urca pe scenă, mă simţeam de parcă dădeam examenul de admitere la Actorie. La foarte scurt timp după probă, am fost sunată să mi se spună că am obţinut rolul. Ce bucurie a fost pe capul meu!

De ce ţi-a plăcut atât de mult să-i dai viaţă sultanei?

Pentru că este o femeie puternică, conştientă de puterea ei de seducţie şi de efectul pe care îl are asupra sultanului şi a celor din jur. Este înţeleaptă, „călită de viaţă', pragmatică şi nu umblă cu jumătăţi de măsură. Mai presus de iubire, ea ştie că trebuie să se achite de sarcinile pe care le are ca sultană. Kösem prinde gustul puterii şi adoră să o folosească la modul „feminin'.

Ţi-ar fi plăcut să trăieşti în acele vremuri?

Nu mă văd trăind în acea perioadă, pentru simplul fapt că femeia era subordonată bărbatului. Societatea în care a trăit Kösem era marcată de autoritatea masculină. Sunt o fire prea independentă şi nimic nu mi se pare mai de preţ ca libertatea.

Cum a fost să-l ai ca partener pe Ekin Koç?

Ekin (n.r. – Sultanul Ahmet) este un actor talentat care va uimi în continuare prin calităţile sale. Este un bun coleg, atent, generos şi cu mult bun simţ.

În serial, actriţa Hülya Avşar (Safiye) a fost duşmanul tău. Cum vă înţelegeţi în realitate?

În viaţa de zi cu zi, eu şi Hülya avem o relaţie foarte frumoasă. Avem unele afinităţi şi am ieşit de câteva ori să mâncăm împreună la restaurant.

Câte ore ai petrecut pe zi la filmări?

Filmam în fiecare zi în jur de 10 ore. Dar ambianţa plăcută, faptul că te afli acolo între prieteni fac să treacă uşor acest timp. Pot spune că am simţit o oboseală plăcută după orele de filmare.

În ce proiecte eşti implicată în prezent?

Voi fi imaginea unui brand turcesc de produse cosmetice şi voi avea în curând câteva şedinţe de filmare şi foto. Îmi place să filmez pentru industria publicitară pentru că, deşi exigenţele sunt la fel de mari ca şi pentru un serial, privesc acest lucru ca pe o rupere de ritm necesară oricui.

Cum a început cariera ta în actorie?

Pe când eram studentă la Universitatea Başkent din Ankara, am participat la un concurs de talente. Acolo am fost remarcată de producătorul Tomris Giritlioğlu, care mi-a oferit un prim rol în serialul Aşkımızda Ölüm Var'.

Cine te-a sprijinit cel mai mult?

Părinţii mei au fost alături de mine. Au crezut în mine şi m-au susţinut în toate deciziile luate.

Ce rol ţi-ar plăcea să interpretezi la un moment dat? Ce sacrificii ai face pentru el?

Nu am un rol preferat. Pentru oricare dintre rolurile viitoare aş sacrifica timp, odihnă, viaţă personală. Aşa am procedat şi până acum.

Cum l-ai cunoscut pe soţul tău şi când ţi-ai dat seama că el e alesul?

Îl ştiam pe Kenan (n.r. – Kenan Doğulu) de la concerte şi de la TV, el fiind un muzician cunoscut în ţara mea. Îl admiram, dar nu îmi imaginam că, într-o zi, vom deveni soţ şi soţie. Întâlnirea noastră a avut loc într-un cerc de prieteni comuni. A fost dragoste la prima vedere şi la puţin timp mi-am dat seama că el este cel pe care îl căutam.

Vă doriţi să deveniţi părinţi?

Deocamdată nu! Suntem prea ocupaţi cu carierele noastre. Dar când va fi să se întâmple minunea, veţi afla cu siguranţă.

Cum îţi place să-ţi petreci timpul liber?

Merg la film, la teatru, la muzee. Îmi place să mă plimb cu bicicleta şi să înot. În weekend, nu ratez ocazia să merg la piscină.

 

Citește și:

Beren Saat („Kösem') va putea fi văzută, din aprilie, la AXN White, în serialul „Răzbunarea'

Serialul „Kösem' se termină azi. Citeşte aici, integral, interviul exclusiv cu Beren Saat!

Beren Saat, exclusiv pentru „TV Satelit': „Kösem nu umblă cu jumătăți de măsură'

„Kosem' ajunge la final săptămâna viitoare. Kanal D va difuza un nou serial turcesc

Beren Saat („Kosem') a împlinit 33 de ani. Cum a sărbătorit-o soţul

Save

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare