; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tiempo Entre Costuras 15

Serialul “Iubirile croitoresei” începe diseară la Euforia TV

15 January 2014

Euforia TV aniversează astăzi opt ani pe piața de televiziune din România. Televiziunea marchează acest eveniment prin lansarea unui nou serial: Iubirile croitoresei'.

[Not a valid template]

Iubirile croitoresei' (titlu original El tiempo entre costuras), o ecranizare a cărţii cu acelaşi nume, scrisă de Maria Duenas, best seller în 30 de ţări, va fi difuzat de Euforia TV, începând de azi, 15 ianuarie, de luni până joi, de la ora 20.00.

Iubirile Croitoresei' este o emoţionată poveste de dragoste şi trădare, un cocktail de aventuri, spionaj, glamour, haute-couture, agenţi dubli, toate petrecându-se pe fondul Războului Civil din Spania, dintre anii 1936-1939. Povestea o aduce în prim plan pe Sira Quiroga (Adriana Ugarte), o tânără croitoreasă, care decide să îşi asculte inima şi pleacă împreună cu bărbatul pe care îl iubeşte în Maroc. Însă, odată ajunsă în Tanger, povestea de iubire se termină brusc, Sira fiind părăsită de cel căruia îi oferise totul, inclusiv averea primită de la tatăl ei. Singură şi îndatorată, decide să se mute în alt oraş, unde îşi deschide un salon de croitorie. Aici, intră în cercurile exclusiviste ale unor oameni influenţi, în special oficiali englezi, care o conving, în pragul celui de-al doilea Război Mondial, să devină spion pentru britanici, având datoria de a le oferi acestora informaţii despre inamicii nazişti.

Serialul a fost filmat în peste 100 de locaţii în Spania, Maroco şi Portugalia, iar  alte  254 de decoruri au fost folosite pentru a crea telespectatorilor o imagine cât mai fidelă  a anilor între care de desfăşoară serialul.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare