; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serialul “Iubire și răzbunare”, cu Tuba Büyüküstün și Kıvanç Tatlıtuğ, începe în august la Happy Channel

Serialul „Iubire și răzbunare”, cu Tuba Büyüküstün și Kıvanç Tatlıtuğ, începe în august la Happy Channel

26 July 2017

Veşti bune pentru fanii serialelor turceşti.

Producţia „Iubire și răzbunare' (în original „Cesur ve Güzel'), cu doi dintre cei mai în vogă actori din Turcia, Tuba Büyüküstün și Kıvanç Tatlıtuğ, în rolurile principale, va debuta la postul Happy Channel pe 14 august.

Serialul turcesc „Iubire și răzbunare' („Brave and Beautiful' sau „Cesur ve Güzel') va începe luni cu un episod special de trei ore (20.00 – 23.00), iar în mod normal se va difuza de luni până joi, de la 20.00 la 22.00.

Serialul prezintă povestea imposibilă de dragoste dintre Suhan (Tuba Büyüküstün) și Cesur (Kıvanç Tatlıtuğ). Războiul dintre familiile celor doi protagoniști a luat naștere cu ani în urmă, când tatăl și bunicii lui Cesur au fost uciși de Tahsin Korludag, tatăl frumoasei Suhan (Tamer Levent). Tragedia a împins-o pe mama lui Cesur într-o cruntă depresie. Drama familiei sale îl determină pe Cesur să nu țină cont de nimic atunci când vine vorba să-i răzbune pe cei dragi, nici măcar de sentimentele sale.

Întors în Istanbul, pentru a-și pune planul în aplicare, Cesur o întâlnește pe Suhan, iar când află că ea este fiica bărbatului care i-a nenorocit familia, decide să-și lovească inamicul acolo unde îl doare cel mai tare. Pe parcurs, lucrurile iau o altă întorsătură, iar Cesur ajunge să se îndrăgostească de fiica celui mai mare dușman al familiei sale.

Pe Kıvanç îl ştiţi din „În dragoste şi în război', „Iubire de argint', „Iubire ascunsă', iar pe Tuba din „20 de minute', „Asi – Împotriva destinului'.

În Turcia, serialul Iubire și răzbunare' a avut 32 de episoade şi a fost difuzat din 10 noiembrie 2016 până 22 iunie 2017.

CITEȘTE ȘI: Noutăți în grila Happy Channel. Postul va difuza mai multe seriale turcești, cu Tuba Büyüküstün, Kivanc Tatlitug și Çagatay Ulusoy

Serialul turcesc „Brave and Beautiful', cu Tuba Büyüküstün şi Kıvanç Tatlıtuğ, a fost vândut în 7 țări. Printre care și România!

VIDEO. Noul serial al lui Kivanç Tatlituğ și al Tubei Büyüküstün are trailer

Tuba Büyüküstün și Kıvanç Tatlıtuğ au un proiect nou

Serialul turcesc „Içerde', cu celebrul Çağatay Ulusoy, va fi difuzat și în România

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare