; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CquMs39WIAQCH6C

Serialul „Intrusul”, cu Çağatay Ulusoy și Aras Bulut Iynemli, are premieră dublă

30 October 2017

Serialul turcesc „Intrusul' va avea parte de o dublă premieră. După ce postul Happy Channel a anunțat săptămâna trecută că va difuza serialul ce îi are în rol principal pe Çağatay Ulusoy (cunoscut publicului din „Feriha', serial difuzat la Happy Channel) și Aras Bulut Iynemli, se pare că trustul va difuza cu o zi mai devreme pe Antena 1, primul episod al serialului.

 

Duminică, 5 noiembrie serialul „Intrusul' va fi difuzat pe Antena 1 începând cu ora 16.00, urmând a fi difuzat în continuare așa cum a fost anunțat pe Happy Channel.

 

Astfel, luni 6 noiembrie, „Intrusul' („Insider') va avea mult așteptata premieră anunțată încă din luna mai a acestui an și pe Happy Channel, putând fi urmărit de luni până joi, între orele 20-22. În ziua premierei, telespectatorii vor avea parte de un program special, fiind difuzate primele trei episoade ale super-producției în intervalul 20.00-23.00.

 

În săptămâna 30 octombrie- 6 noiembrie, serialul „Mom' nu va mai fi difuzat, urmând a fi reluat din 7 noiembrie de la ora 22.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare