; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Wisdom of the Crowd2

Serialul „Înțelepciunea mulțimii”/„Wisdom of the Crowd” are premiera pe Digi Film

03 October 2017

Postul Digi Film va difuza, de marți, 3 octombrie, un un nou serial, în premieră de televiziune, prezentat publicului român la doar o zi după lansarea în Statele Unite: „Înțelepciunea mulțimii'/„Wisdom of the Crowd'.

Primul episod va putea fi urmărit în premieră națională de televiziune, începând de astăzi, 3 octombrie, la ora 20:00, urmând a fi difuzat în fiecare seară de marți, la această oră.  

Bazat pe ideea că un milion de minți gândesc mai bine decât una, Jeffrey Tanner (Jeremy Piven), un antreprenor miliardar din Silicon Valley, își vinde afacerea și dezvoltă „Sophe”, o platformă de ultimă generație, prin intermediul căreia oameni din întreaga lume contribuie cu dovezi de natură penală. Scopul lui Tanner este de a de a-l găsi pe ucigașul fiicei sale, precum și pentru a revoluționa soluționarea cazurilor de crimă din San Francisco. 

În echipa sa, Tanner îi recrutează pe: Tommy Cavanaugh (Richard T. Jones), polițistul care a investigat inițial cazul fiicei sale; Sara Morton (Natalia Tena), o ingineră strălucită a cărei relație cu Tanner depășește limitele profesionale; Josh Novak (Blake Lee), un programator creative, și Tariq Bakari (Jake Matthews), un hacker cu experiență.  

Preocupată de obsesia lui Tanner este fosta lui soție, Alex Hale (Monica Potter), membră a Congresului american, cu care protagonistul are o legătură indestructibilă, în urma durerii împărtășite acesteia.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare