; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alege dragostea2

Serialul indian „Alege dragostea” a ajuns la episodul 1000

03 May 2018

Episodul cu numărul 1000 al serialului 'Alege dragostea', una dintre cele mai apreciate producții indiene, va fi difuzat sâmbătă, de la ora 19.00, la Antena Stars.

Cu denumirea originală „Kumkum Bhagya', serialul realizat de celebra Etka Kapoor în 2014, a fost deja distins cu zeci de premii.

După ce a realizat peste 80 de show-uri al căror nume începe cu litera „K', Etka a păstrat tradiția și a denumit acest serial „Kumkum Bhagya' pentru că simte că această literă îi poartă noroc.

Serialul are în centrul atenției viața a două surori, Pragya (Sriti Jha) și Bulbul (Mrunal Thakur), total diferite una de cealaltă. De când i-a murit soțul, mama lor, Sarla (Supriya Shukla), se ocupă singură de afacerea familiei, o sală de evenimente, și de educația celor două fete. În timp ce Pragya este foarte timidă, introvertită și studioasă, dispusă oricând să își ajute mama, Bulbul este temperamentală și visătoare.

Povestea captivantă și emoționantă a celor două surori poate fi urmărită în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 19.00, la Antena Stars.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare