Homepage  / Seriale româneşti

Ce se întâmplă în serialul „Înapoi în GROAPA”, episodul 3. Dana Rogoz: „Au fost secvențe încărcate emoțional”

Ce se întâmplă în serialul „Înapoi în GROAPA”, episodul 3. Dana Rogoz: „Au fost secvențe încărcate emoțional”
6

de Roxana Mirea,

Serialul „Groapa” a revenit la Pro TV, într-o versiune revizuită. Cel de-al treilea episod este difuzat joi, 11 iulie 2024. În noul episod, fanii vor afla mai multe detalii despre fata din casă, Mari, interpretată de Dana Rogoz. Iată ce a declarat actrița despre personajul ei.  

Dana Rogoz, despre personajul ei din „Înapoi în GROAPA” 

Două săptămâni în care povestea Vlahilor s-a scris, pas cu pas, la PRO TV! Cei de acasă au avut ocazia să înțeleagă mai bine ce se întâmplă cu Sașa, cel care fugise de viața familiei lui și cum a fost nevoit să revină acasă, dar și ce luptă de putere există între celelalte rude. În doar câteva ore, telespectatorii au o nouă întâlnire cu versiunea revizuită, „Înapoi în GROAPA. Ediția TV” și este momentul să afle mai multe și despre fata din casă, Mari!  

„În acest episod, Mari îi împărtășește Almei puțin din povestea vieții ei. Nu i-a fost deloc ușor, dar pe de altă parte, nu e deloc omul care să se victimizeze vreo secundă. Cred că, într-un fel, se regăsește în Alma. Știe prin ce trece și încearcă să îi fie sprijin, în această etapă de integrare. Căci și Mari a fost „adoptată” de familia Vlahu, fără să îi cunoască toate secretele. Asistăm practic la începutul unei relații de prietenie curată dintre Mari și Alma. Au fost secvențe încărcate din punct de vedere emoțional, pe care le-am construit împreună cu regizorii serialului cu mare atenție și delicatețe”, mărturisește Dana Rogoz, înaintea difuzării episodului din această seară.  

„Abia aștept să o cunoașteți pe Mari tot mai mult, de la un episod la altul, fiind un personaj extrem de interesant, care va crea răsturnări majore de situație”, a mai adăugat actrița.  

Sașa, ZinaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ce se întâmplă în episodul 3 din „Înapoi în GROAPA” – 11 iulie 2024 

Despre ce confesiuni vorbește Dana Rogoz, urmează să aflăm în curând! Dar un lucru este cert, sosirea Almei în casa Vlahu va da totul peste cap… inclusiv viața acesteia. „Sunt închisă într-o cameră de niște mafioți, cu pretextul că dacă plec de aici o să mă ucidă alți mafioți”, îi va spune jurnalista soțului ei, cel pe care l-a cunoscut în urmă cu doar câteva zile și care o făcuse să creadă că iubirea e totul… până s-a trezit sub o ploaie de gloanțe.  

Zina simte că noua membră a casei ascunde multe lucruri și riscă să facă valuri. Vali este convins că fratele reîntors, Sașa, îi va pune probleme într-un moment în care preluarea puterii era tot mai aproape. Manuela realizează că poziția ei în rândul familiei este periclitată. Între Vlahi, liniștea a dispărut total! 

Pe de altă parte, serialul „Înapoi în GROAPA” va avea un nou program de difuzare, în curând.

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton