; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

In umbra trecutului1

Serialul “În umbra trecutului” vine Acasă, din 15 februarie

08 February 2016

Din 15 februarie, Acasă la aduce telespectatorilor o nouă poveste fascinantă, În umbra trecutului', care poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 20.00. Românii vor continua să fie alături de personajele preferate ale îndrăgitului serial brazilian, Avenida Brasil', de luni până vineri, de la ora 22.00, iar sâmbăta și duminica, tot de la ora 22.00, serialul Vise de smarald' va continua extraordinara poveste de dragoste și viață.

In umbra trecutului

Serialul În umbra trecutului' prezintă viețile a două familii complet diferite, care trăiesc în satul Santa Lucia și sunt implicate într-un vârtej pasional, plin de durere și răzbunare.

Pe de o parte se află soții Severiano Mendoza și Candela Santana, două persoane bogate și extrem de influente, care trăiesc împreuna cu fiul lor cel mic, Cristobal, într-un conac numit Las Anumas'. La polul opus se află Roberta și Raymundo Alcocer, care au, de asemenea, o fetiță numită Aldonza. Roberta și Raymundo nu trăiesc în aceleași condiții ca familia Mendoza, lucru care aduce frustrare și resentimente în sufletul Robertei, deoarece nimic nu este suficient pentru a-i reduce complexul de inferioritate, care o urmărește în permanență.

Nimeni nu își imaginează că Roberta are o relație extraconjugală cu Severiano, dar, într-o zi, această relație este descoperită de Raymundo, care este rănit grav de Severiano, în momentul în care își dă seama de ceea ce se întâmplă. Speriată de toată această situație, Roberta își împușcă mortal soțul, iar cei doi amanți complotează și îi fac pe toți să creadă că Raymundo și-a pierdut viața în urma unui accident. Roberta rămâne însărcinată cu Severiano, dar atunci când copilul se naște, bărbatul îl ia de lângă mama sa și îi spune acesteia că bebelușul a murit. De atunci, Roberta este întruchiparea perfectă a răutății, face lucruri fără nicio remușcare și își lasă fiica, temporar, în grija surorii ei, Adelina.

Timpul trece foarte repede, iar Aldonza devine o adolescentă superbă, care a crescut alături de mama și mătușa ei, însă excesele mamei o fac pe fată să fie respinsă de mulți dintre săteni, dar nu și de Cristobal, cu care se întâlnește în Santa Lucia.

Prima întâlnire dintre cei doi tineri este una plină de emoții, pe care cei doi nu le pot ignora și, cu toate că Aldonza refuză să stea în preajma lui, acesta o convinge să devină prieteni. Fata își dă seama că băiatul are dreptate, așa că între ei se naște o frumoasă prietenie, care se transformă rapid în dragoste.

Candela, mama băiatului, nu este de acord cu această relație, deoarece a urât întotdeauna tot ce avea de-a face cu Roberta, și îl roagă pe Severiano să o determine pe Aldonza să părăsească localitatea. Într-un act de neiertat, Severiano o abuzează sexual pe Aldonza, lucru care o face pe fată să dispară împreună cu mama și matușa sa, fără să explice de ce.

Ani mai tarziu, Roberta moare, iar Aldonza se întoarce în oraș. Dezamăgit de dispariția Aldonzei, Cristobal se logodește cu Valeria. Cu toate acestea, în momentul în care o vede pe Aldonza, simte că dragostea vieții lui a revenit și este pregătit să lupte pentru ea, rupând logodna cu Valeria.

Însă, drumul lor spre fericire nu va fi ușor, deoarece umbrele din trecutul părinților lor continuă să aducă suferința în viețile celor doi. Aldonza și Cristobal sunt nevoiți să lupte împotriva răului și ambiției, venite din partea celor care au conspirat împotriva lor.

Din 15 februarie, telespectatorii sunt așteptați să urmărească Acasă, de luni până vineri, de la ora 20.00, această impresionantă poveste de viață.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare