; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

5502eb9e9689cbfa72bf46bb_the brink hbo roberto kim benabib jerry weintraub tim robbins jack black

Serialul „În pragul dezastrului” va continua la HBO cu sezonul 2

22 July 2015

5502eb9e9689cbfa72bf46bb_the-brink-hbo-roberto-kim-benabib-jerry-weintraub-tim-robbins-jack-blackPostul HBO a prelungit cu încă o serie serialul de comedie satiric „The Brink'/„În pragul dezastrului', anunţă site-ul deadline.com.

Lansat la final de iunie în SUA şi în România, „În pragul dezastrului' e povestea unui conflict mondial care ameninţă să degenereze grav: Pakistanul e mai nou condus de un dictator nebun (Iqbal Theba, din „Glee') care ameninţă Israelul, iar americanii trebuie să detensioneze situaţia.

Secretarul de Stat al SUA, Walter Larson (Tim Robbins), face echipă cu Alex Talbot (Jack Black), un angajat al Ambasadei SUA la Islamabad (Pakistan), pentru a manageria situaţia, în timp ce pilotul Zeke Tilson (Pablo Schreiber, din „Orange is the New Black') aterizează forţat în Pakistan şi trebuie să se descurce la faţa locului.

Anunţul legat de „În pragul dezastrului' vine la scurtă vreme după ce HBO a dat comandă de un un nou sezon, al doilea, pentru serialul lui Dwayne Johnson, „Ballers'/„Jucătorii', lansat simultan cu „The Brink'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare