; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

White Orchids

Serialul „În mintea criminalului” ajunge la final. Când va difuza postul Diva ultimul sezon

12 January 2021

Ultimul sezon, cel cu numărul 7, al serialului de succes În mintea criminalului (The Mentalist) este difuzat la DIVA începând cu data de 14 ianuarie, câte două episoade joia, de la 21:00.

La începutul acestui an, ultimul sezon al seriei îl aduce din nou la DIVA pe îndrăgitul personaj Patrick Jane (Simon Baker), fost medium' și consultant al Biroului de Investigații din California, care deține un record în rezolvarea cazurilor dificile folosindu-și remarcabilul său simț de observație. Patrick Jane are o personalitate complexă, poate fi amuzant, dar și un maestru al manipulării. Are tendința de a ignora autoritatea folosind adesea metode neortodoxe, care sunt întâmpinate cu dezaprobare de către colegii săi, dar care întăresc părerea unora că ar fi medium. Deși controversat, Jane este considerat a fi cel mai bun detectiv din California. 

 În noul sezon Patrick și agentul Teresa Lisbon (Robin Tunney) încep o relație romantică pe care încearcă să o ascundă de ceilalți colegi, pornesc în căutarea unui hoț de bijuterii, încearcă să controleze întoarcerea lui Lazarus, un criminal în serie, să descifreze un asasinat și să organizeze o nuntă. 

În finalul serialului Jane își face griji pentru siguranța lui Lisbon pentru că echipa intră într-un schimb de focuri pentru a proteja un  martor extrem de important într-o anchetă de crimă. Agentul Peterson intenționează să folosească informațiile pe care le are despre Abbott pentru a bloca nominalizarea soției sale, așa că Patrick și echipa dezvoltă un plan pentru a-l proteja. Deasemenea, echipa caută un bărbat implicat într-un jaf armat. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare