; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serialul în care joacă Alexandra Dinu are mare succes in Italia

25 April 2013

Frumoasa româncă Alexandra Dinu e pe val acum în Italia, căci serialul în care ea joacă rolul principal, Rosso San Valentino', are audienţe foarte mari. Mini seria TV, ce cuprinde şase părţi, a avut premiera marţi seară pe canalul Rai 1 şi a adunat în faţa micilor ecrane aproximativ cinci milioane de telespectatori.

Sunt foarte fericită, iar reacţia publicului şi a presei imediat după primul episod a fost uluitoare. Ne-au urmărit cinci milioane de italieni la primul episod şi am câştigat seara. Lupta a fost grea, mai ales că în Italia acum contextul politic este nesigur şi toată lumea se uită la emisiuni de profil, iar alt canal difuza un meci de fotbal', a declarat actriţa.

Filmările serialului Rosso San Valentino' s-au desfăşurat anul trecut, din martie până în august, în locaţii precum Civitavecchia, Roma şi Genova.

Despre personajul ei, Alexandra a declarat: O joc pe Laura, o tânără femeie care lucrează la o fabrică de parfumuri în Franţa şi care se întoarce în Italia pentru a avea grijă de tatăl ei, grav bolnav. După moartea acestuia, Laura decide să rămână în Italia şi să creeze parfumul Rosso san Valentino, în memoria lui. În jurul acestei decizii se conturează o poveste de dragoste aproape imposibilă, cu un bărbat aflat aproape de căsătorie'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare