; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Homeland

Serialul „Homeland”, la Pro TV începând de astăzi

04 November 2013

homelandAmericanii văd a treia serie din premiatul serial „Homeland' (care a adunat până acum 5 Globuri de Aur şi 9 Premii Emmy), iar toamna asta şi românii vor face cunoştinţă cu agentul CIA Carrie Mathison (Claire Danes) şi bănuielile ei.

Producţia americană cu Claire Danes şi Damian Lewis în rolurile principale va fi difuzată la Pro TV de astăzi, 4 noiembrie, de luni până joi, de la 23.05, şi a fost tradusă „Homeland – Reţeaua terorii'.

În „Homeland', Carrie Mathison (Claire Danes, laureată anul acesta cu Glubul de Aur şi Premiul Emmy pentru rol) află de la o sursă că un soldat american a devenit adept Al-Qaeda şi e convinsă că bărbatul cu pricina este Nicholas Brody (Damian Lewis), un membru al Marinei care revine în ţară după 8 ani de prizonierat în Irak.

Ea începe să-l supravegheze pe acesta, îşi împărtăşeşte bănuielile cu şeful ei, Saul Berenson (Mandy Patinkin), şi se apropie extrem de mult de ţinta ei, dezvoltând o relaţie apropiată cu Brody – care este căsătorit şi are doi copii.

Citeşte şi:

Sezonul 4 din serialul „Homeland' a primit undă verde

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare