; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Here_and_now (1)

Serialul „Here and now”/„Aici, acum”, cu Tim Robbins, are premiera la HBO. Este disponibil și pe HBO GO

12 February 2018

„Here and now'/„Aici, acum', noua producție originală HBO, este disponibilă de luni, 12 februarie, pe HBO GO și la HBO.

Scris de Alan Ball, creatorul producțiilor „Six feet under' și „True Blood', serialul spune povestea unei familii multirasiale, formată din: un profesor de filosofie, soția lui avocată, cei trei copii adoptați din Somalia, Vietnam și Columbia și singurul lor copil biologic. Familia lor aparent perfectă și progresivă ascunde, de fapt, niște probleme. Unul din copii începe să vadă lucruri pe care ceilalți nu le pot vedea.

„Here and now'/„Aici, acum' prezintă un cuplu din Portland care a adoptat trei copii din țări diferite, din dorința de a crea o familie care reflectă potențialul multicultural al țării lor. Serialul abordează o serie de probleme politice, familiale, culturale, spirituale și psihologice care afectează fiecare membru al familiei.

 Vezi galeria foto >

Aparent, familia Bayer-Boatwright este un model al familiei progresiste și multirasiale: Greg, un respectat profesor de filosofie și autor, soția lui, Audrey, consultant pentru rezolvarea conflictelor la un liceu local, copiii lor adoptați, Ashley, Duc și Ramon și singura lor fiică biologică, Kristen.

În urma unor experiențe halucinante, Ramon, fiul născut în Columbia, începe terapia cu doctorul Farid Shokrani. Duc, adoptat din Vietnam, se bucură de o carieră profitabilă, cea de arhitect motivațional', dar statutul lui de burlac îngrijorează familia. Ashley, născută în Liberia, găsește din ce în ce mai multe motive să pună sub semnul întrebării mariajul cu soțul ei, Malcolm. Iar Kristen, în vârstă de 17 ani, este iritată de viața ei banală și moștenirea ei genetică, în comparație cu cea a fraților săi mai exotici.

Din distribuție fac parte:

  • Holly Hunter (Audrey),
  • Tim Robbins (Greg),
  • Jerrika Hinton (Ashley),
  • Peter Macdissi (dr. Farid Shokrani),
  • Sosie Bacon (Kristen),
  • Daniel Zovatto (Ramon),
  • Raymond Lee (Duc) și
  • Andy Bean (Henry).

„Here and now'/„Aici, acum' este al treilea serial creat de Alan Ball pentru HBO, după „Six feet under' (câștigător a 9 premii Emmy) și „True Blood'. În 2000, Ball a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu („American Beauty'). „Here and now'/„Aici, acum' are zece episoade. Un nou episod va fi disponibil în fiecare luni pe HBO GO și la HBO.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare