; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gratie si durere (4)

Serialul „Grație și durere” are premiera la TV pe 16 noiembrie

12 November 2015

Până atunci, serialul poate fi urmărit în premieră și în exclusivitate pe HBO GO: toate cele 8 episoade ale primului sezon sunt deja disponibile pentru abonații serviciului online.

[Not a valid template]

Drama „Flesh and Bone' / „Grație și durere' o are în centru pe Claire (Sarah Hay), o tânără cu un trecut întunecat care se alătură unei prestigioase companii de balet din New York. Serialul explorează fără milă laturile disfuncționale, dar și pe cele pline de eleganță, ale lumii baletului. Claire este o tânără frumoasă, sufletistă și cu răni emoționale, care are o inocență și o fragilitate înnăscute. În același timp, însă, ea ascunde tendințe auto-distructive și o ambiție fără limite. Este o balerină care poate atinge sublimul, dar tumultul intern și aspirațiile o conduc în moduri greu de prezis.

Personajul principal al producției Starz, „Grație și durere', este interpretat de balerina Sarah Hay, aflată la primul său rol.

Primul episod este disponibil gratuit pe HBO GO.

Serialul va avea premiera la TV pe 16 noiembrie, de la ora 21.00. În fiecare luni, HBO va difuza unul dintre cele opt episoade ale serialului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare