; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

When calls the heart season 8 elizabeth nathan lucas 1587738010

Serialul „Glasul inimii” (TVR 2, Netflix) va avea și sezonul 8

29 April 2020

Fanii serialului „Glasul inimii', „When Calls The Heart' în original, pot răsufla liniștiți: peste ocean, imediat după terminarea sezonului 7, protagonista Erin Krakow a anunțat, într-un mesaj video, că serialul Hallmark va continua în 2021 cu sezonul 8.

 

De la lansarea din ianuarie 2014 și până acum, „Glasul inimii', în original „When Calls The Heart', și-a făcut o mulțime de fani din toată lumea. Primăvara aceasta, în SUA, a fost difuzat sezonul 7, iar vestea că producția Hallmark va continua s-a lăsat așteptată în mod neobișnuit până după ultimul episod, din 26 aprilie. Imediat după ce s-a terminat episodul, într-un mesaj video special, scrie tvline.com, protagonista poveștii, actrița Erin Krakow, a dat vestea cea mare:

 

„Din inima și casa mea către dvs, sunt încântată să anunț un sezon 8 nou-nouț din „Glasul inimii', pentru anul viitor. Abia așteptăm să ne revem în Hope Valley', a spus Erin Krakow.

 

Hope Valley este locul unde se desfășoară acțiunea din „Glasul inimii', un serial de epocă despre o tânără învățătoare de familie bună care ajunge din Estul bogat al Canadei într-un orășel minier sărac din Vest. Gândiți-vă la „Dr. Quinn' (dacă mai ține minte cineva serialul), cu o învățătoare în loc de doctoriță.

 

La noi, TVR 2 a difuzat primele trei sezoane ale serialului, pe tronsonul 16.00 – 17.00, dar producția este disponibilă și pe Netflix, primele 6 sezoane.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare