; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Erkan Petekkaya

Serialul „Furtună pe Bosfor” se va termina în curând, definitiv, în Turcia

06 March 2017

Serialul turcesc pe care Kanal D îl difuzează la noi în fiecare vineri seară, cu Erkan Petekkaya în rol principal, va ajunge la ultimul episod luna aceasta, în ţara natală.

La lansare, serialul turcesc „Furtună pe Bosfor', în original „Paramparça', a înregistrat un succes uriaş, fiind vândut rapid de producători în alte ţări (inclusiv, relativ repede, la noi). Dar neînţelegerile dintre protagonişi au aruncat în aer proiectul: pe ecran, actorii Erkan Petekkaya şi Nurgül Yeşilçay se iubeau, dar în culise nu se suportau şi se certau întruna. Până la urmă, Nurgül Yeşilçay a părăsit serialul – iar acum este protagonista sezonului 2 din Kösem'.

„Furtună pe Bosfor' a continuat cu o nouă protagonistă, Şükran Ovali, dar şi aceasta a părăsit la sfârşitul sezonului 2 serialul, gurile rele comentând că tot din cauza lui Erkan Petekkaya.

Dincolo de bârfe, cert e că audienţele au început să scadă, publicul din Turcia sancţionând uşurinţa cu care Cihan, personajul lui Petekkaya, se îndrăgosteşte de femei diferite, după ce şi-a părăsit soţia. Ceea ce început ca o dramă de familie, notau jurnaliştii de profil, s-a transformat într-o poveste despre mafie, cu oameni murind în stânga şi-n dreapta.

Iată însă că odiseea „Furtună pe Bosfor' este pe cale să se încheie: izleyiciplatformu.com scrie că pe 27 martie va fi difuzat ultimul episod, cel cu numărul 97, al serialului.

La noi, Kanal D va difuza vineri acum, 10 martie, episodul cu numărul 93.

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV. Erkan Petekkaya: „Rolul preferat este cel pe care îl joc în prezent'

Continuă circul între Erkan Petekkaya și Nurgül Yeşilçay!

Nurgül Yeşilçay vrea să plece din „Furtună pe Bosfor'

Scandal în culisele serialului „Furtună pe Bosfor'!

Noul sezon „Furtună pe Bosfor' aduce schimbări importante

Sursa foto: https://www.facebook.com/PetekkayaErkan

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare