; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fructul oprit_serial Antena1

Reminder. Serialul „Fructul oprit”, mutat în grila Antena 1. Când vor fi difuzate noile episoade

12 February 2018

Antena 1 a anunțat recent că luna februarie aduce schimbări în ceea ce privește difuzarea celui mai nou serial din grila postului. „Fructul oprit' va fi difuzat ca până acum, lunea, până inclusiv pe 5 februarie. Apoi, de săptămâna următoare, din 14 februarie, serialul va putea fi urmărit în fiecare zi de miercuri, de la ora cunoscută, 21.00.

Schimbările au legătură cu intrarea în grilă, de luni, 12 februarie, a emisiunii „Asia Express'. Reality show-ul prezentat de Gina Pistol va fi pe post în fiecare luni și marți, de la ora 20.00.

În prezent, Antena 1 are programat un film artistic în zilele de miercuri, de la ora 21.00.

„Fructul oprit' este o adaptare după o poveste turcească. Serialul este produs de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore. Din distribuție fac parte Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, Carmen Tănase, Adrian Titieni, Michaela Prosan, Petru Octavian Păun, Marian Râlea și Adriana TrandafirDoru Ana și Adriana Șchiopudar șiMihai Călin. De asemenea, un rol îi revine și Alinei Pușcaș, cunoscuta prezentatoare a show-ului „Te cunosc de undeva!'. „«Fructul Oprit» este o nouă provocare pentru mine și  împlinirea unei dorințe de a juca din nou. Îmi era dor de actorie!', declara Alina în toamna anului trecut.

CITEȘTE ȘI:

Ai ratat al treilea episod din „Fructul oprit'? Un adevăr cumplit a ieșit la iveală

Cristina Ciobănașu, despre relația ei cu Carmen Tănase în serialul „Fructul oprit' (Antena 1): Îmi este foarte greu să joc asta!'

În culisele noului serial de la Antena 1. Cum arată locurile în care s-a filmat Fructul oprit'

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare