; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fara_limite_2

Serialul francez „Fără limite” are premiera diseară la AXN

11 February 2014

Fara_limite_2“Fără limite”, primul serial de televiziune produs de faimosul creator Luc Besson (“Al cincilea element”, “Leon”), spune povestea unui agent secret, condamnat la moarte, ce se alătură unei grupări ilegale de combatere a crimei organizate.

Serialul francez de acţiune-aventură are premiera astăzi, 11 februarie, de la 23:00, pe AXN.

Serialul a fost realizat în anul 2012, iar primul sezon este format din 6 episoade a câte 45 de minute. În distribuţie apar Vincent Elbaz, Anne Girouard, Hélène Seuzaret, Sarah Brannens şi Christian Brendel.

În rolul principal, un agentul secret

O tumoră potenţial fatală îl forţează pe Vincent Liberati să-şi abandoneze stilul de viaţă libertin pe care îl dobândise ca agent secret. Astfel, Vincent se întoarce în Marseille, pentru a fi mai aproape de fiica sa adolescentă, Lola, şi fosta soţie, Alexandra.

Dar ca să poată primi un tratament medical experiemental, Vincent trebuie să se alăture Hydra, o grupare secretă, creată de serviciile speciale, pentru a combate crima organizată de pe Riviera Franceză, cu metode mai puţin ortodoxe sau legale. Pe măsură ce intriga serialului avansează, îl descoperim pe Vincent tot mai abătut – dragostea pentru Alexandra încă nu s-a stins, iar viaţa cu o adolescentă este mai grea decât şi-a închipuit.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare