Homepage  / Seriale

Serialul francez „Candice Renoir” se termină… și nu prea

Serialul francez „Candice Renoir” se termină… și nu prea

de Mioara Tronaru,

După zece sezoane de succes, serialul „Candice Renoir” (2013), care se vede și la noi pe AXN (postul românesc difuzează luna aceasta sezonul al treilea), va pune capăt aventurilor polițistei interpretate de actrița Cécile Bois. Dar nu chiar de tot!

De sezoane bune, Cécile Bois anunță cu zâmbetul pe buze că se va opri din a mai face încă un sezon, dar până acum nu a reușit.

„La fiecare final de sezon, îmi spun că trebuie să mă opresc pentru că sunt obosită psihic, fizic și emoțional. Pentru că vreau să-mi termin filmele (avea în lucru „Examen de conscience” și „Tu vivras ma fille”, n.r.) și apoi abia aștept să-mi reîntâlnesc echipa, partenerii, personajul. Cred că atunci când voi termina sezonul șapte, ar trebui să mă opresc… ca de obicei”, declara amuzată actrița acum câțiva ani pentru Télé Loisirs.

Dar se pare însă că a sosit și acest moment: „Candice Renoir” ajunge la final, cel puțin în forma sa actuală, o dată cu sezonul al zecelea, ale cărui filmări tocmai s-au terminat.

Producătorii de la France 2 însă nu vor să lase de tot din mână găina cu ouăle de aur, așa că au anunțat că pregătesc pentru 2023 niște episoade speciale.

Adio, dar rămân cu tine!

Cécile BOIS din serialul ‘Candice Renoir’ / foto Hepta

S-a strigat „Cut!” pentru „Candice Renoir”… Dar, după cum a aflat Le Parisien, France 2 a pus capăt serialului polițist francez, dar nu și aventurilor eroinei interpretate de Cécile Bois.

Filmările pentru cele șase episoade ale celui de-al zecelea și ultim sezon s-au terminat recent și vor ajunge pe micile ecrane franceze în cursul acestei primăveri, la o dată care nu a fost încă stabilită.

Actorul Raphaël Lenglet, care interpretează personajul Antoine Dumas încă de la începuturile producției, a postat un mesaj pe Instagram: „Zece ani fabuloși cu o parteneră solară și generoasă. Și cu o echipă pe cât de nebună, pe atât de talentată… Doamne, îmi va fi dor de voi!”.

Nu intrați însă în panică! Candice Renoir nu și-a spus încă ultimul cuvânt. France 2 pregătește câteva episoade speciale, de aproximativ 90 de minute, fiecare urmând câte o anchetă a celebrei polițiste.

„Nu este vorba despre oprirea unui brand atât de puternic. Vom schimba numai forma serialului după difuzarea sezonului al zecelea”, a declarat Anne Holmes, unul dintre directorii de la France Télévisions.

Primele două episoade speciale au deja scenariul scris și vor intra cât de curând în producție, pentru a putea fi difuzate în 2023.

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton