; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serialul „Fluviul ucigaş” începe pe 15 mai la AXN

07 May 2012

Din 15 mai, la două luni după ce s-a terminat în SUA, serialul „Fluviul ucigaş' – povestea unei expediţii amazoniene înfiorătoare – ajunge şi pe micile noastre ecrane, la AXN.

Echipa din spatele succesului de box-office „Activitate paranormală' (Oren Peli şi Michael R. Perry) se pregătea de încă un „found footage film' (modă lansată în 1999, de „Proiect: Vrăjitoarea') când Steven Spielberg le-a sugerat să-l transforme într-un serial.

După ce posturile ABC şi NBC s-au bătut pe idee (şi primul a câştigat), opt episoade au fost comandate şi difuzate în State, iar planul era ca în fiecare sezon protagoniştii să ajungă în altă zonă misterioasă. Dar ratingurile scăzute ale serialului vor duce, probabil, la anularea lui după primul sezon, el putând continua online – pe Netflix.com – dacă se vor şi semna contractele cu pricina.

Cu un episod-pilot filmat în Puerto Rico şi restul de şapte realizate în Hawaii, „Fluviul ucigaş' e povestea supranaturală a unor exploratori. Intriga o constituie dispariţia naturalistului Emmet Cole (Bruce Greenwood), un fel de Steve Irwin, care a plecat într-o ultimă expediţie, în zona neexplorată a Amazonului, acum şase luni, şi a dispărut fără urmă.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare