; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dinastia Tudorilor (sursa foto   Bigpondmovies.com)

Serialul fenomen „Dinastia Tudorilor”, cu Rhys-Meyers, începe la Film Cafe

22 May 2015

Film Cafe va difuza de astăzi, 22 mai, de la ora 22.00, primul sezon al serialului 'Dinastia Tudorilor'.

Câștigător a patru premii Emmy și nominalizat de trei ori la premiul Globul de Aur, „Dinastia Tudorilor' rescrie istoria și propune un Henry al VIII-lea seducător. Jonathan Rhys-Meyers, actorul care interpretează rolul regelui, a fost de două ori nominalizat la premiul Globul de Aur, categoria cel mai bun actor dintr-un serial.

„Dinastia Tudorilor' a devenit unul dintre serialele cu cel mai mare succes și și-a câștigat fani în toate colțurile lumii. La acest succes a contribuit nu numai scenariul, ci și distribuția: Jonathan Rhys-Meyers, Natalie Dormer, în rolul Annei Boleyn, Jeremy Northham, Sam Neill, Gabrielle Anwar.

„Mai inteligent decât toți ceilalți, mai ambițios decât toți ceilalți, cu o energie copleșitoare. Cel mai periculos om de la Curte', este descrierea lui Henry al VIII-lea în viziunea lui Jonathan Rhys-Meyers, personaj pe care l-a interpretat în „Dinastia Tudorilor'.

Chiar de la începutul celor 40 de ani de domnie, regele Henry al VIII-lea s-a impus ca un monarh tiranic, ale cărui ambiții personale treceau de multe ori înaintea intereselor statului. Obsesia lui Henry de a avea un mostenitor și neputința lui Katherine de Aragon, soția sa, de a-i oferi unul aruncă un blestem asupra imperiului, lezează autoritatea regelui și prilejuiește ascensiunea Annei Boleyn, al cărei unic vis este acela de a deveni noua regină. In ciuda atmosferei tulburi de la curte și a ambițiilor celorlalți monarhi de pe continent, Henry nu se va da în lături de la nimic – nici de la exil, nici de la crimă – pentru a-i elimina pe cei care-i stau în cale și a obține ceea ce și-a propus.

Te-ar putea interesa și:

Jonathan Rhys Meyers se pregătește de nuntă

Jonathan Rhys Meyers şi-a luat salariul pentru „Dracula' cu întârziere

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare