; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serialul fara nimic sfant

03 April 2006

Tot mai indraznet, plin de dialoguri cu continut explicit sexual, profan si cu trimiteri care cresc tensiunea celor mai rusinosi, serialul «Prietenie pe muchie de cutit» incepe sa-si piarda creditul acordat de critici. Dar continua sa-i innebuneasca pe telespectatori si sa faca valuri.
Nu pentru ca nu mai este bun ii intriga pe cei care se ocupa cu comentariile la adresa ofertelor TV. «Prietenie pe muchie de cutit» e, din contra, prea reusit, dar pare ca, pentru scenaristi, nimic nu mai este exagerat si nimic nu se mai constituie intr-un tabu. Unora le place asta, altii resping complet noul drum al serialului, anuntat de altfel inca de la primele episoade.
Dupa ce publicul s-a obisnuit cu relatiile ciudate dintre cei trei protagonisti – Julia (Joely Richardson), Sean (Dylan Walsh) si Christian (Julian McMahon) – , s-a impacat cu gandul ca Julia nu va sti niciodata cu adevarat pe cine sa aleaga si a fost bulversat de atractia sexuala dintre inca adolescentul Matt si mai coapta Ava Moore (Famke Janssen), i s-au aruncat in cap cele mai neobisnuite ganduri, reactii si inchipuri (evident, in multe cazuri sexuale). Telespectatorul roman, care vizioneaza acum seria a doua din celebrul serial, a avut parte recent de un episod in care Julia isi imagina viata cu totul altfel. Ducea o viata intre un dus cu un amant de care sotul stia, o partida “in trei” si o inseminare artificiala.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare