; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Emily in paris on netflix 1601634763

E oficial! Serialul „Emily in Paris” va avea al doilea sezon

12 November 2020

Platforma de streaming Netflix a anunțat miercuri, 11 noiembrie, că serialul „Emily in Paris', cu Lily Collins în rol principal, va avea un al doilea sezon.

Anunțul vine la mai puțin de două luni de când acesta a fost lansat, iar decizia de a continua este urmare a succesului pe care producția l-a avut, aceasta fiind între cele mai urmărite zece show-uri online în lista Nielsen, în săptămâna premierei, înaintea unora ca „Greys Anatomy' şi „Criminal Minds'. 

Potivit creatorului, Darren Star, povestea lui Emily va continua la Paris: 

În sezonul 2, ea va face mai mult parte din țesătura lumii în care trăiește. Va fi mai mult un rezident al orașului', a declarat Darren Star pentru OprahMag.com. 

Nu se știe însă când vor începe filmările viitorului sezon. Pentru că serialul a fost filmat chiar în Paris și împrejurimi este posibil ca startul producției să fie întârziat din cauza pandemiei. Cel mai probabil va începe anul viitor. 

Ce s-a întâmplat în primul sezon al serialului „Emily in Paris'

Pretextul primului sezon de zece episoade al serialului este cât se poate de ofertant – Emily Cooper (Lily Collins), o tânără americancă specialistă în marketing, primește jobul visat la Paris și învață să jongleze cu sarcinile noului post, cu proaspeții prieteni și cu relațiile care apar la orizont.

Șansa unei asemenea povești de-a nu ne copleși cu toate clișeele despre Paris era să le ia sistematic peste picior, iar Darren Star, creatorul unor hituri TV precum „Melrose Place', „Beverly Hills 90210', „Totul despre sex' sau mai recentul „Younger' (2015-2020), nu ratează ocazia de a-i da o tentă parodică.

Emily se străduiește să-și păstreze capul pe umeri în preajma versaților colegi francezi, a sofisticatei conducătoare a agenției la care este angajată pentru „viziunea ei diferită' și a galanților parizieni care îi ies în cale, la fel ca Andy Sachs (Anne Hathaway) în excelentul „Diavolul se îmbracă de la Prada' (2006).

Un serial ca o cupă de șampanie

Pornind de la o americancă de douăzeci și ceva de ani, suficient de inteligentă și curioasă ca să se descurce la Paris, dar care mai are multe de descoperit în capitala modei, „Emily în Paris' mizează foarte mult pe vizual. Ar fi fost și păcat să nu o facă, de vreme ce Lily Collins are toate datele pentru a întruchipa cu grație, aplomb și drăgălășenie o asemenea eroină ce afișează berete, poșete, eșarfe, bijuterii și ținute irezistibile prin tot Parisul.

Cu o dulceață pe chip ce trimite nostalgic la inegalabila Audrey Hepburn în superbul „Funny Face' (1957), Lily Collins are o charismă perfectă pentru rol, acaparând toate scenele în care apare. Actrița de 31 de ani este, de altfel, într-o perioadă fastă a carierei.

Ea are în plan patru filme, cel mai important fiind „Mank' (2020), al lui David Fincher, care se va lansa în Statele Unite în octombrie, despre relația tumultuoasă dintre Orson Welles și scenaristul Herman Mankiewicz (jucat de Gary Oldman) în timpul turnării capodoperei lor, „Cetățeanul Kane'. Lily Collins joacă rolul Ritei Alexander, secretara lui Mankiewicz.

Împreună cu o distribuție foarte reușită (din care mai fac parte Kate Walsh, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Willliam Abadie), Lily Collins ne invită în acest tonic și amuzant „Emily în Paris' cu un aplomb care a făcut să se vorbească deja despre el ca despre hitul toamnei în materie de seriale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare