; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragoste infinita

Serialul „Dragoste infinită” a fost nominalizat la premiile Emmy

29 September 2017

Nu mai este un secret pentru nimeni că serialele turceşti încep să cucerească noi teritorii, precum ţările din America Latină, în afară de România şi alte state europene. Aşa că nu ne-a uimit faptul că serialul, difuzat anul acesta de Kanal D, a fost nominalizat la categoria „Cea mai bună telenovelă' în cadrul „2017 International Emmy Awards'.

„Dragoste infinită' se va bate la această categorie cu alte 3 seriale: unul canadian – „30 Vies – Isabelle Cousineau' – şi  două braziliene – „Totalmente demais' (cu Juliana Paes) şi „Velho chico' (cu Rodrigo Santoro). Rezultatul îl vom afla pe 20 noimebrie 2017, la gala desfăşurată la New York. Anul trecut, premiul pentru „Cea mai bună telenovelă' a fost obţinut de producţia braziliană „Verdades secretas', care i-a avut în distribuţie pe Reynaldo Gianecchini şi Grazi Massafera.

Serialul „Dragoste infinită' (în original „Kara Sevda') a fost un fenomen atât în Turcia, cât şi în România, protagoniştii, Burak Özçivit şi Neslihan Atagül, cucerind inimile telespectatorilor cu rolurile lui Kemal şi Nihan.

Ce fac în prezent Burak şi Neslihan

Burak Özçivit filmează pentru pelicula „Can Feda', alături de Kerem Bürsin, iar Neslihan se bucură în continuare de vacanţă, participând la evenimente şi sedinţe foto (cea mai recentă fiind pentru „Marie Claire' Turcia).

După vacanţa petrecută vara aceasta cu rulota prin Grecia şi Italia alături de soţul ei, actorul Kadir Doğulu („O singură privire', Pro 2), ea nu se grăbeşte să accepte un nou proiect tv. „Am citit câteva scenarii, dar deocamdată nu este nimic clar. Aş vrea să mă odihnesc mai mult. Pentru prima dată, după mult timp, am o perioadă liberă şi vreau să mă liniştesc, să citesc cărţi, sa vizionez filme, să merg la expoziţii', a declarat Neslihan, citată de kanald.ro.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare