; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dr foster

Serialul „Dr. Foster” revine la Diva cu sezonul doi

17 October 2017

Serialul britanic „Dr. Foster' revine la DIVA cu cel de al doilea sezon și va avea premiera joi, 2 noiembrie, la ora 21:00.

 

Sezonul doi va dezvălui noul capitol din viața medicului Gemma Foster (Surrane Jones). Povestea continuă la doi ani după ce aceasta a făcut publice, în modul cel mai dramatic cu putință, aventura și trădările fostului ei soț, Simon (Bertie Carvel), obligându-l să părăsească orașul. În noul sezon, viața Gemmei este dată peste cap atunci când Simon se întoarce. Temându-se de urmările revenirii fostului ei soț, ea se luptă să îi descopere secretele și să afle ce se petrece cu fiul lor, Tom (Tom Taylor). Gemma îl pune pe fiul lor pe primul loc, chiar dacă ea și Simon se urăsc de moarte. Dar oare pot cei doi foști soți să lase deoparte resentimentele, de dragul copilului lor?

 

În primul sezon al serialului i-am cunoscut pe soții Foster, un cuplu aparent fericit de peste 30 de ani, din suburbiile engleze. Gemma a renunțat la viața urbană pentru a se stabili în orășelul natal al lui Simon, mica localitate Parminster, având familia pe care și-a dorit-o mereu. O persoană respectată în comunitate, un medic de succes și mamă, aceasta a crezut că își trăiește visul, până în momentul în care au început să apară probleme în mariajul ei și a constatat că viața ei nu este nici pe departe atât de idilică precum credea.

 

Sezonul doi al serialului „Dr. Foster' va fi difuzat săptămânal începând de joi, 2 noiembrie, la ora 21:00, la DIVA.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare