Homepage  / Seriale / Seriale americane

Serialul „Doctor Odyssey” va fi difuzat de Disney+. Dată de lansare, distribuție, trailer

Serialul „Doctor Odyssey” va fi difuzat de Disney+. Dată de lansare, distribuție, trailer
4

de Andreea Hentea,

Disney+ ne propune dinamicul serial „Doctor Odyssey”, povestea ritmată și deconectantă a provocărilor cu care se confruntă echipajul unui vas de croazieră plin de vedete.Alături de protagoniștii Don Johnson, Joshua Jackson, Phillipa Soo și Sean Teale, la bord se află multe nume celebre.

Ce știm despre serialul „Doctor Odyssey”

Dincolo de zâmbetele și răsfățurile oferite privilegiaților pasageri de la bordul vasului de lux condus de căpitanul Robert Massey (Don Johnson), echipa medicală condusă de Dr. Max Bankman (Joshua Jackson), în frunte cu asistenții Avery Morgan (Phillipa Soo) și Tristan Silva (Sean Teale), trebuie să intervină de urgență în orice situație gravă, dar și să-și gestioneze cu tact relațiile personale. Cum la bord se află numeroase vedete, sarcinile lor sunt când complicate, când distractive. Serialul va fi disponibil pe platforma de streaming începând cu data de 24 octombrie.

Ritmat și amuzant

Creat de influentul Ryan Murphy (aflat și în spatele producției „9-1-1”, care revine la Disney+ cu un nou sezon, din 17 octombrie, dar și al unor succese ca „Glee”, „American Horror Story”, „American Crime Story” sau „Feud”), Jon Robin Baitz și Joe Baken, antrenantul serial cu treisprezece episoade „Doctor Odyssey” înfățișează crizele medicale insolite apărute pe parcursul călătoriei, când vasul se află la mile depărtare de țărm, dar și viața de zi cu zi a personalului de la bord, despre care ni se spune că „lucrează din greu, dar se și distrează din plin”.

DOCTOR ODYSSEYIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Protagonistul Joshua Jackson a povestit, de altfel, pentru TVLine: „Cuvântul pe care l-a folosit Ryan pentru prima oară când a vorbit despre serial a fost «sclipire». Scenariul este scris cu multă bucurie, este foarte amuzant, totul se mișcă foarte repede, iar treaba noastră, ca distribuție, este să ne amintim mereu că aceasta ar trebui să fie o călătorie plăcută și distractivă”.

Urgențe, muzică și vedete

Cum adoră situațiile provocatoare, Ryan Murphy s-a amuzat să combine în acest serial insolit urgențele medicale zilnice de pe o navă de croazieră (care trebuie rezolvate discret de echipaj, astfel încât nimeni de la bord să nu afle despre ele) cu viața luxoasă de la bordul unui astfel de vas, oferindu-le telespectatorilor amuzante schimbări de ritm față de producțiile clasice cu tematică asemănătoare.

Luxosul vas „Odyssey” nu este, prin urmare, ca alte nave de croazieră, având în vedere câte vedete au urcat la bord, printre care John Stamos („Casa plină”, „Spitalul de Urgență”), Gina Gershon („Spitalul Bellevue”), Laura Harrier („BlacKkKlansman”), dar și vedetele muzicii country Shania Twain și Kelsea Ballerini, a mai scris TVLine.

Steaua de pe Broadway

Unul dintre rolurile principale este jucat de actrița și cântăreața Phillipa Soo, premiată cu două Grammy, nominalizată la Tony și la Emmy și super-vedetă în câteva dintre cele mai de succes spectacole muzicale montate recent pe Broadway, precum „Hamilton”, „Camelot”, „Into the Woods”, „The Parisian Woman” și „Amélie”.

Tatăl Phillipei Soo este un medic de origine chinezo-americană (ai cărui părinți au emigrat din China în Statele Unite), iar mama ei, caucaziană, lucrează în domeniul artei. Phillipa Soo a absolvit studiile de actorie în 2012 la prestigiosul Conservator Juilliard.

Ea a jucat deja roluri de notorietate în spectacole muzicale – a fost Guinever în „Camelot”, Rebecca în „The Parisian Woman”, Cenușăreasa în „Into the Woods”, Eliza din „Hamilton” (pentru care a fost nominalizată la premiul Emmy în 2021), Amélie în spectacolul omonim și Natasha Rostova în producția off-Broadway „Natasha, Pierre & The Great Comet of 1812”. În 2016, ea a fost invitată să cânte la Casa Albă împreună cu câțiva colegi din distribuția spectacolului muzical „Hamilton”.

Tot Joshua Jackson (care este și producător executiv al serialului „Doctor Odyssey”) a declarat pentru Variety: „Ei bine, o avem pe Phillipa Soo printre noi, așa că am fi fost niște fraieri dacă nu am fi făcut măcar un episod muzical”.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton