; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

B217937A F29E 47DE 9886 5D89FD2A426E

„Detectivul Gourmet” continuă luni la Diva cu un nou caz, difuzat în premieră, „Bucătar cu ghinion”

13 August 2020

Un nou restaurant cu tradiție și un nou caz de crimă vin luni la DIVA! „Detectivul Gourmet: Bucătar cu ghinion' (The Gourmet Detective – Death Al Dente, 2016) aduce acțiune, mister și romantism, în premieră, pe 17 august, de la 21.00!

După ce Henry Ross (Dylan Neal) și Maggie Price (Brooke Burns) iau cina la restaurantul Carmellas, unul dintre proprietarieste împușcat și se află în comă. Când începe investigația, condusă de Maggie, rănitul este declarat mort, fapt care trezește suspiciunea de crimă. Lista de suspecți crește când o moștenire de familie, foarte valoroasă, este ascunsă undeva în restaurant.

În același timp, fostul iubit a lui Maggie, Steve (Chris William Martin), un detectiv foarte chipeș, revine în San Francisco și se alătură echipei sperând reia și relația cu ea. Pe măsură ceinvestigația continuă, este clar Henry are și alte motive pentrua ajuta. El are sentimente pentru Maggie și le mărturisește cândsunt legați și amenințați cu o armă de către ucigaș.

Detectivul Gourmet diversifică meniul și adaugă noiingrediente. Rețeta unui film echilibrat este prezentată luni, 17 august, de la 21:00, la DIVA!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare