; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Detectivii din Louisiana (8)

Maraton “Detectivii din Louisiana” în acest weekend, la HBO

23 January 2015

Poster_Detectivii din LouisianaHBO difuzează în acest weekend în maraton toate cele opt episoade din primul sezon al premiatului serial „Detectivii din Louisiana'/„True Detective'.

Serialul îi aduce pe micile ecrane pe Matthew McConaughey și Woody Harrelson în rolul celor doi detectivi care pornesc în căutarea unui criminal din Louisana, în urma redeschiderii unui caz controversat de acum 17 ani.

http://www.youtube.com/watch?v=zP1ip1Qf3bI

În 2012, detectivii Rust Cohle (McConaughey) și Martin Hart (Harrelson), detectivi în Louisiana, sunt chemați să dea declarații despre un caz de omucidere la care au lucrat împreună în 1995. În timp ce ancheta se desfășoară în prezent prin interogatorii, cei doi foști detectivi relatează povestea cazului lor, redeschizând o serie de subiecte sensibile și punând sub semnul întrebării presupusul verdict al crimei bizare din 1995. Mărturiile au loc în 2012, dar fiecare dintre cei doi detectivi lasă amintirile să îi ducă în trecut, într-o lume pe care credeau că au lăsat-o în urmă. În timp ce află mai multe despre ei înșiși, unul despre celălalt, dar și despre criminal, devine tot mai clară ideea că întunericul există de ambele părți ale legii.

În serial mai joacă Michelle Monaghan (“Mission: Impossible III”) în rolul lui Maggie, soția lui Hart; Kevin Dunn (“Vicepreședinta”) în rolul lui Quesada, șeful lor în 1995, și Tory Kittles (“Sons of Anarchy”) și Michael Potts (“The Wire”) în rolul detectivilor Papania și Gilbough, cei care îi investighează pe Hart și Cohle în prezent.

HBO difuzează primele patru episoade din sezonul 1 în această noapte, de la 00.30. Celelalte patru episoade vor fi difuzate mâine noapte, de la 00.10.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare