; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Las finest review spectrum gabrielle union jessica alba

Serialul „Detectivele din L.A.”, cu Gabrielle Union şi Jessica Alba, anulat după două sezoane

16 October 2020

Serialul „Detectivele din L.A./ LAs Finest', cu Gabrielle Union şi Jessica Alba în rolurile principale, difuzat în România de AXN, a fost anulat după 2 sezoane la Spectrum Originals, informează Variety.

Din universul francizei de succes „Băieţi răi/ Bad Boys', creată de Jerry Bruckheimer, drama de acţiune „Detectivele din L.A.” urmăreşte povestea lui Sydney “Syd” Burnett (Gabrielle Union), sora lui Marcus Burnett (interpretat în lungmetraje de Martin Lawrence) şi iubita lui Mike Lawrey (Will Smith), şi a partenerei ei, Nancy McKenna (Jessica Alba), care sunt pe urmele celor mai periculoşi criminali din Los Angeles, ocolind uneori regulile, dar și amenzile de viteză, transformându-se într-o forță de neoprit – atât pe străzile orașului, cât și una în viața celeilalte.

Serialul a fost produs de Jerry Bruckheimer Television şi 2.0 Entertainment, în asociere cu Sony Pictures TV şi Charter Communications.

Union şi Alba au fost producători executivi alături de Jerry Bruckheimer, Brandon Margolis, Brandon Sonnier, Jonathan Littman, KristieAnne Reed, Pam Veasey, Doug Belgrad, Jeff Gaspin, Jeff Morrone şi  Anton Cropper, care a regizat pilotul.

În ciuda distribuţiei şi a echipei de producţie, serialul nu a generat audienţe mari. La postul Fox, aproximativ 3,9 milioane de telespectatori au urmărit, în medie, un episod al serialului

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare