; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Carter

Serialul detectiv „Carter” revine cu sezonul 2, din 11 noiembrie, la AXN

05 November 2019

, producția originală Sony Pictures Television, revine cu sezonul 2, din 11 noiembrie, în fiecare luni seara, de la ora 23.00, la AXN. În cel de-al doilea sezon, Jerry OConnell (Billions, The Big Bang Theory) reia rolul lui Harley Carter, fostă vedetă într-o emisiune TV, care devine un detectiv particular pus în fața unor cazuri reale.

 

Serialul procedural cu accente de umor, Carter, urmărește aventurile unei foste vedete TV, care a părăsit definitiv lumea Hollywood-ului pentru a rezolva crime și mistere în orașul natal. Folosindu-se atât de calitățile sale native de detectiv, cât și de abilitățile ușor exagerate de actor, Harley Carter continuă în modul său neortodox dea de capăt unor crime neobișnuite.

După ce a reușit să-l găsească pe asasinul mamei sale la finalul primului sezon, Harley accep în sfârșit că nu mai joacă un rolîntr-un show TV. Cu o licență de detectiv particular și alături de cei mai buni prieteni din copilărie, Dave Leigh (Kristian Bruun) și Sam Shaw (Sydney Poitier Heartsong), Carter va avea de înfruntat noi mistere, care mai de care mai dubioase.

Situația se complică și mai mult odată cu sosirea unui nou șef al poliției din BishopJoyce Warwick Boyle (Lyriq Bent), fost ofițer din New York, cu un trecut misterios și care este imediat atras de Sam.

Carter a fost scris și regizat de Garry Campbell (MADtv), cu producători executivi Andy Berman (Psych), Teza Lawrence, Michael Souther și Jerry OConnell. Serialul este produs de Amaze Film + Television.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare