Homepage  / Seriale / Prime Video

Serialul de succes „Reacher” va avea un spinoff. Ce știm până acum despre viitoarea producție

Serialul de succes „Reacher” va avea un spinoff. Ce știm până acum despre viitoarea producție
9

de Andreea Hentea,

Serialul de mare succes „Reacher”, lansat de Prime Video în februarie 2022 și difuzat timp de două sezoane, va avea un spinoff. Eroina sa va fi Frances Neagley, vechea colaboratoare a lui Jack Reacher (Alan Ritchson), interpretată de Maria Sten. Ce știm, deocamdată, despre viitoarea producție.

Serialul de succes „Reacher” va avea un spinoff. Ce știm până acum despre viitoarea producție

La începutul acestui an scriam că serialul „Reacher” a primit undă verde și pentru un al treilea sezon, după succesul substanțial al primelor două sezoane, lansate în februarie 2022, respectiv decembrie 2023. Producția „Reacher”, creată de Nick Santora, a devenit unul dintre cele mai vizionate titluri produse vreodată de platforma Prime Video, la nivel global.

Dacă primul sezon ecraniza primul volum, „Capcana Margrave” / „Killing Floor”, din populara serie literară a scriitorului Lee Child (care numără peste douăzeci de romane și a fost tradusă și în România), al doilea sezon din „Reacher” urmărea acțiunea din „Ghinioane și încurcături” / „Bad Luck and Trouble”, al unsprezecelea titlu din serie. Povestea îl urmărea pe Reacher investigând moartea foștilor săi colegi, membrii echipei de elită a unității de Investigații Speciale 110 din Poliția Militară.

În fine, al treilea sezon al seriei Prime Video, pe care fanii speră să îl vadă până la finalul acestui an, se va baza pe cartea „Persuader”, a șaptea din seria literară a cunoscutului scriitor, a cărei acțiune se petrece, în parte, în Boston și Maine. De data aceasta, conform jurnalului oficial al sezonului, „Reacher va acționa sub acoperire, pentru a salva un informator ținut ostatic de un inamic periculos din trecutul său”.

Ce știm despre „Neagley”

Dacă alături de Jack Reacher am văzut-o mereu pe Frances Neagley (Maria Sten), vechea prietenă și colaboratoare a acestuia (și singurul personaj care a revenit după primul sezon în afară de Reacher), deadline.com a anunțat, recent, că „Reacher” va avea și un spinoff, intitulat „Neagley”, cu aceeași Maria Sten în rolul principal.

Serialul de succes „Reacher” va avea un spinoff. Ce știm până acum despre viitoarea producție (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Prime Video voia să transforme un alt serial emblematic într-o franciză, așa că acest spin-off pentru „Reacher” se află, deja, în dezvoltare rapidă pe platformă, urmând să primească undă verde cât de curând, precizează același site.

Intitulat „Neagley”, acesta se va concentra asupra lui Frances Neagley, unul dintre personajele preferate ale fanilor, jucat de aceeași Maria Sten pe care am văzut-o în „Reacher”. Neagley este o expertă în securitate corporativă și fostă colegă cu Jack Reacher în Unitatea de investigații speciale a 110-a a Armatei.

Nick Santora, producătorul executiv și showrunner-ul serialului „Reacher”, va face echipă cu Nicholas Wootton (cu care a lucrat anterior la „Prison Break”), pentru a dezvolta „Neagley”, ca producător executiv și co-showrunner. La fel ca „Reacher”, acest spinoff va fi produs de studiourile Amazon MGM și de Skydance Television, împreună cu studiourile CBS, care au absorbit recent proiectele coproducătorului original Paramount TV. Pe lângă Santora și Wootton, „Neagley” îl va avea ca producător executiv și pe scriitorul Lee Child.

reacher on prime 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 9

Frances Neagley a apărut, ca personaj, chiar în primul sezon din serialul „Reacher” (bazat pe primul roman al lui Lee Child, „Capcana Margrave” / „Killing Floor”), deși nu figurează în carte. Ea a jucat însă un rol esențial în sezonul al doilea (bazat pe volumul „Ghinioane și încurcături” / „Bad Luck and Trouble”, al unsprezecelea titlu din seria literară), devenind partenera de încredere a lui Reacher.

Reacher și Neagley au devenit un duo atât de popular pe ecran, încât, atunci când reprezentanții Prime Video au dezvăluit că sezonul al treilea se va baza pe cartea „Persuader” (a șaptea din seria literară), în care Neagley nu apare, s-au simțit datori să anunțe fanii că Neagley se va întoarce, totuși, pe micul ecran, reluându-și rolul alături de Alan Ritchson. În sezonul al treilea, Reacher va face imposibilul pentru a salva un informator ținut ostatic de un inamic din trecutul său.

Maria Sten (34 de ani) este o actriță, scenaristă și regizoare daneză, născută la Copenhaga și are rădăcini daneze, suedeze și congoleze. Actrița a câștigat titlul Miss Univers Danemarca în 2008.

Sursă foto: Prime Video

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton