; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MV5BM2RjZDYzNGItZGU3OS00ZTc4LWJlZWYtYmIwMGJiNDM3MmQwXkEyXkFqcGdeQXVyNTk2NTY1NzA@._V1_

Serialul de epocă „Victoria” va fi difuzat de Happy Channel din 2 noiembrie

23 October 2018

Serialul „Victoria', care a fost difuzat anul trecut de HBO, va ajunge şi la postul Happy Channel. Acesta va putea fi urmărit din 2 noiembrie, de vineri până duminică, de la ora 20.00, câte două episoade.

 

Producţia „Victoria', creată și scrisă de Daisy Goodwin, marchează începutul unei istorisiri de referință a vieții unuia dintre cei mai importanți monarhi ai istoriei Marii Britanii. Cu o distribuție de primă mână – din care fac parte, printre alţii, Jenna Coleman, Adrian Schiller şi Tom Hughes – „Victoria' se inspiră din evenimente reale și din jurnalele reginei pentru a picta un portret însuflețit al transformării ei dintr-o tânără de 18 ani în soție, mamă și lider al unui imperiu. Această poveste prezintă aventuri pasionale, lupte pentru putere și iubiri neîmpărtășite, iar în centrul acestor lucruri se află noua Regină – o femeie puternică, complexă și plină de voință care trebuie, într-un fel sau altul, să devină o persoană emblematică.

În Marea Britanie a fost lansat pe 28 august 2016 şi a avut până în prezent 2 sezoane. Filmările pentru sezonul al treilea, care va avea 8 episoade, au început pe 21 mai 2018, iar cel mai probabil va ajunge la postul ITV în prima parte a lui 2019. Jenna Coleman a confirmat întoarcerea în rolul reginei Victoria, la fel şi partenerul ei, Tom Hughes, în rolul Prinţului Albert.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare