; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serial Moldovenii_Kanal D (3)

Serialul de comedie produs de Kanal D, „Moldovenii”, ajunge la final. Când va fi difuzat ultimul episod

31 January 2020

Primul sezon al serialului de comedie Moldovenii'  ajunge la final, duminică, 2 februarie. Ultimul episod al acestui sezon va putea fi urmărit în acest weekend, imediat după reality-ul Survivor România'.

Secretele bine ascunse de gura satului din Găurenii de Jos par să iasă la iveală, bârfele de pe ulița comunei sunt intens dezbătute de locuitorii așezământului din inima Moldovei. În tot acest timp, edilul Ghiță Şpagoveanu pregătește un moment de importantă națională în Găurenii de Jos, acesta va născoci, împreună cu preotul și dascălul, o nouă idee de înavuțire rapidă. Pionii principali ai comunei pregătesc un festival de muzică electronică, care se anunță, după spusele lor, ca fiind unul dintre cele mai grandioase din România. Însă divertismentul garantat pe stadionul de fotbal nu va fi pentru plăcerea sătenilor, ci pentru buzunarul primarului.

Forfotă mare în sat, Aurica și Maria își pregătesc ținute avangardiste pentru mărețul festival de muzică electronică organizat în comuna lor. Și pentru că trendul stilului de viață vegan pătrunde până în inima Moldovei, Aurica se va conforma mândră acestui regim.

Însă întreaga operațiune de delapidare va fi deconspirată, consecințele fiind dezastruoase pentru primarul Ghiță Şpagoveanu.

Oare problemele primarului își vor găsi rezolvare? Sătenii înșelați se vor simți răzbunați? Toate acestea le veți putea afla urmărind ultimul episod al primului sezon al serialului de comedie Moldovenii', difuzat la ora 23:00, la Kanal D!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare