; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

136348_GROUPr4

Serialul „Cum să scapi nepedepsit”, cu Viola Davis, din această seară la AXN

03 November 2014

Începând cu luna noiembrie, AXN va difuza, în premieră în România, unul dintre cele mai apreciate seriale ale acestui an, „Cum să scapi nepedepsit', având-o în rolul principal pe Viola Davis, de două ori nominalizată la Oscar. Serialul va putea fi urmărit începând cu 3 noiembrie, în fiecare luni de la ora 22:00.

[Not a valid template]

„Cum să scapi nepedepsit' se află printre cele mai așteptate titluri ale noului sezon, fiind cel mai recent titlu semnat de celebra producătoare Shonda Rhimes, creatoarea aclamatelor seriale „Scandal' și 'Anatomia lui Grey'. Sub înfățișarea unei drame legale, povestea serialului se desfășoară într-un ritm rapid, prezentând intrigi și răsturnări de situație ce promit să țină telespectatorii cu sufletul la gură în fiecare episod.

Producția îi are în centru pe Annalise Keating (Viola Davis), o genială profesoară de drept, și pe studenții săi, care vor să îi intre în grații cu orice preț. La prima vedere, Annalise este tot ceea ce un student și-ar putea dori de la profesorul său de drept: o persoană inteligentă, plină de pasiune, creativă și șarmantă. Însă ceea ce tinerii nu știu încă este faptul că ea este, în aceeași măsură, imprevizibilă și periculoasă. Annalise este avocată a apărării, iar cazurile sale strâng laolaltă unii dintre cei mai violenți criminali. Avidă după victorie cu orice preț, ea apără cu îndârjire oameni care au comis orice tip de infracțiune, de la fraudă la crimă, și ar face orice pentru a le obține libertatea.

La fiecare început de an universitar, Annalise face o selecție a celor mai inteligenți și promițători studenți pentru a lucra în firma pe care aceasta o conduce. Pentru a fi aleși, studenții trebuie să rezolve mai multe cazuri de crime anchetate de firmă, pentru care vor ajunge, în final, să acționeze la limitele legii și moralității.

Printre studenții selectați se numără și Wes Gibbins (Alfred Enoch), un tânăr simpatic, proaspăt acceptat de pe lista de așteptare, Michaela Pratt (Aja Naomi King), o fată încrezătoare și ambițioasă, Connor Walsh (Jack Falahee), un băiat viclean, obișnuit să primească tot ceea ce își dorește, Laurel Castillo (Karla Souza), o idealistă sensibilă și liniștită, ușor de subestimat și Asher Millstone (Matt McGorry), care se crede atotștiutor.

Serialul se bucură de o distribuție condusă de actrița Viola Davis, nominalizată la Oscar, precum și la Globurile de Aur. Fiind una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din cinematografia ultimilor ani, Davis este cunoscută pentru jocul actoricesc impecabil din producții precum „Jocul lui Ender', „Nopți în Rodante', „The Help' și „Doubt'. Alături de Davis, regăsim și alte nume celebre: Billy Brown („Star Trek', „Starship Troopers 2: Hero of the Federation', „The Lost World: Jurassic Park', „Dexter'), în rolul detectivului Nate Lahey și Alfred Enoch, care a jucat rolul lui Dean Thomas în seria de filme „Harry Potter'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare