; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serialul cu vampiri “Valemont” începe la MTV

24 September 2010

Vineri, 24 septembrie, de la ora 22.30, la MTV începe Valemont', un serial despre vampiri cu Kristen Hager şi Jessica Parker Kennedy în rolurile principale.

Acţiunea se petrece la universitatea Valemont, aflată pe Coasta de Est a Statelor Unite, unde au acces numai elevi bogaţi.

Unul dintre elevii acestei universităţi, Eric, moare în condiţii suspecte şi imediat ce organele de poliţie îi descoperă trupul, o anunţă pe sora sa, Sophie Gracen (Kristen Hager). Poliţia nu are nici o explicaţie pentru moartea lui Eric, aşa că Sophie porneşte o anchetă pe cont propriu. Ea fură cea mai importantă probă, telefonul fratelui său, şi se infiltrează în universitate ca studentă. Odată intrată în acest mediu, ea începe să afle cât mai multe detalii stranii despre familia ei şi despre elita Universităţii Valemont. Fata descoperă ca aceasta nu este o şcoală obişnuită, ci un loc în care vampirii vin să înveţe să îşi controleze instinctele şi dorinţa de a se hrăni cu sânge de om.

Fiecare episod începe cu un mesaj de pe telefonul lui Eric care o ghidează pe Sophie în căutarea ei disperată de a-l găsi pe cel vinovat de moartea fratelui său.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare