; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Politisti fara frontiere_cast

Serialul „Crossing Lines”/„Poliţişti fără frontiere” începe la AXN la toamnă

02 August 2013

Lansat la Festivalul de Televiziune de la Monaco, din luna iunie, serialul marca AXN „Crossing Lines' începe şi la noi, din 24 septembrie.

Producţia poliţistă – tradusă de AXN România drept „Poliţişti fără frontiere' – spune povestea unei brigăzi de poliţie internaţionale, care investighează infracţiuni şi crime comise în întreaga Europă.

Printre membrii echipei staţionate la Haga (şi sprijinite de un membru al Curţii Penale Internaţionale interpretat de Donald Sutherland) se numără americanul Carl Hickman (William Fichtner), italianca Eva Vittoria (Gabriella Pession) şi neamţul Sebastian Berger (Tom Wlaschiha).

Un fel de „CSI', „Poliţişti fără frontiere' a fost apreciat de critici pentru plasarea lui în Europa. Primul sezon are 10 episoade şi acţiunea are loc în ţări ca Cehia, Franţa, Germania, Italia, Olanda, Polonia şi Slovenia, unde s-a apelat la actori locali.

„Am petrecut extraordinar filmând în Europa. Aici există o atitudine mult mai lejeră asupra procesului creativ faţă de Statele Unite, unde tendinţa este de a te limita la un show de 42 de minute, interval repetat aproape identic în fiecare săptămână. În Europa, ai o libertate mult mai mare. În plus, înfăţişarea actorilor europeni este naturală, fără superficialitatea artificiilor estetice', a povestit producătorul Edward Allen Bernero.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare