; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cronicile Evermoor 1

Serialul “Cronicile Evermoor” debutează la Disney Channel pe 11 aprilie

01 April 2016

Cea mai recentă serie de mister-comedie cu acțiune live realizată de Disney Channel, Cronicile Evermoor' are premiera la Disney Channel pe 11 aprilie la ora 19.25 și se difuzează în fiecare zi de luni până vineri la aceeași oră.

Cronicile Evermoor 1

Serialul Cronicile Evermoor' continuă povestea începută de mini-seria din patru părți, Evermoor. Noile episoade captivante încărcate cu și mai mult mister și intrigă ne-o prezintă pe Tara care decide să cerceteze mai adânc secretele din spatele personajelor stranii și sinistre pe care le întâlnește și care își descoperă noile puteri după ce a aflat că ea este Everina Supremă. Pericolul, misterul și intriga încep să se desfășoare la Conacul Evermoor după ce Tara descoperă o tapiserie veche superbă protejată de sinistrele Everine și de formidabila Esmeralda Dwyer care pare determinată să scape cu orice preț de eroină și de familia ei. Tara și Seb își unesc forțele pentru a-și salva noul cămin și viitorul familiei.

Cronicile Evermoor 2

Ce s-a întâmplat până acum… Tara Crossley este o adolescentă americană care tocmai s-a mutat din orașul ei natal din SUA și adusă în Evermoor, un orășel rural superb dar izolat la marginea unui ținut de mlaștini sinistru din mijlocul Angliei.  În plus, aceasta este prima dată când familia Crossley, și anume mama Tarei, Fiona, fratele ei Jake și tatăl vitreg Rob și frații vitregi Sebastian și Bella, din Anglia, locuiesc sub același acoperiș. În încercarea ei de a se adapta la stilul de viață al unei familii noi într-o casă nouă, și de a-și face prieteni din rândul localnicilor ciudați din Evermoor, Tara se confruntă mereu cu probleme.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare