Homepage  / Seriale / Disney Plus

Serialul „Crime în imobil” a fost reînnoit pentru sezonul 5. Primele detalii

Serialul „Crime în imobil” a fost reînnoit pentru sezonul 5. Primele detalii
11

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fani! „Crime în imobil” / „Only Murders in the Building” a fost reînnoit pentru sezonul 5. Noul sezon al serialului va fi format din 10 episoade. Până în prezent, serialul a obținut 49 de nominalizări la premiile Emmy. 

„Crime în imobil”, reînnoit pentru sezonul 5

„Crime în imobil” / „Only Murders in the Building” a fost reînnoit pentru sezonul 5, la Hulu. Noul sezon al serialului de comedie original 20th Television va fi format din 10 episoade, potrivit deadline.com.

Până în prezent, serialul a obținut 49 de nominalizări la premiile Emmy în cele trei sezoane. Cel mai recent, „Only Murders in the Building” a obținut 21 de nominalizări la premiile Emmy la mai multe categorii importante, inclusiv pentru „Cel mai bun serial de comedie”, „Cel mai bun actor principal” pentru Martin și Short, „Cea mai bună actriță principală” pentru Gomez și „Cea mai bună actriță în rol secundar” pentru Meryl Streep.  

Sezonul 4 a avut premiera pe 27 august, cu episoade noi difuzate săptămânal. Printre vedetele care au revenit în noile episoade se numără Martin, Short, Gomez, Streep, Michael Cyril Creighton, Jane Lynch și Da’Vine Joy Randolph. Noile apariții în distribuție îi includ pe Eugene Levy, Zach Galifianakis, Eva Longoria, Jane Lynch, Richard Kind, Melissa McCarthy, Kumail Nanjiani și Molly Shannon.  

În sezonul patru din „Crime în imobil” („Only Murders in the Building”), trio-ul nostru de podcasteri și detectivi autoproclamați se confruntă cu evenimentele șocante de la sfârșitul sezonului trei, în care a fost implicate dublura lui Charles, Sazz Pataki. În căutarea răspunsurilor la întrebarea dacă nu cumva Charles a fost victima vizată de atac, ancheta îi conduce până în Los Angeles, unde un studio de la Hollywood pregătește un film despre podcastul lor. Întoarcerea lui Charles, Oliver și Mabel la New York înseamnă o aventură și mai epică – eroii traversează curtea clădirii lor pentru a se cufunda în viețile întortocheate ale locuitorilor turnului de vest din Arconia. 

Serialul de comedie premiat cu Emmy, „Crime în imobil” este creat și scris de Steve Martin și John Hoffman. Este produs de 20th Television, parte a Disney Television Studios. Printre producătorii executivi ai sezonului 4 se numără Hoffman, Martin, Short, Gomez, Dan Fogelman și Jess Rosenthal. 

Meryl Streep joacă în „Crime în imobil” odată cu sezonul 3

Personajul lui Meryl Streep a fost introdus în poveste în sezonul al treilea, a fost implicat în tradiționala anchetă a sezonului și a început o poveste de dragoste cu personajul Oliver Putnam (jucat de Martin Short), devenind una dintre prezențele cele mai reușite ale serialului, scrie variety.com.  

Meryl Streep a fost nominalizată anul acesta la Globul de Aur pentru personajul Lorettei Durkin. Este a 26-a nominalizare la Globul de Aur din cariera uriașei actrițe, care are nouă trofee de acest gen, dar și trei Oscaruri și încă optsprezece nominalizări la premiile Academiei americane de film. 

Creat de Steve Martin și John Hoffman, serialul „Crime în imobil” / „Only Murders in the Building” îi urmărește pe Charles Haden-Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) și Mabel Mora (Selena Gomez), trei vecini dintr-un imobil newyorkez de lux numit Arconia, care realizează împreună, cu mare succes, un podcast despre crimele care au loc în imobilul lor. 

„Crime în imobil”, sezonul 4 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton