; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Suits   Season 5

Serialul „Costume”/„Suits” ajunge la final. Sezonul 9 va fi ultimul. Care sunt motivele

24 January 2019

Serialul care a făcut-o celebră pe Meghan Markle, actuala ducesă de Sussex, ajunge la final. Potrivit celor de la DailyMail, următorul sezon al serialului va fi ultimul.

 
Unul din motive ar fi audiența care a scăzut dramatic după ce Mergan Markle a părăsit distribuția serialului. Potrivit FOX News audiența a scăzut cu peste 100,000 de telespectatori.  Producătorii nu au oferit un motiv concret pentru care au luat această decizie, însă au precizat că sezonul 9 (și ultimul) va avea 10 episoade. 

Serialul în care Meghan Markle a jucat șapte sezoane se va opri la sezonul 9, au anunțat reprezentanții companiei USA Network. Cel de-al nouălea sezon va avea zece episoade. Anunțul a venit chiar înainte de premiera părții a doua a sezonului 8, care a avut loc miercuri seară. Producătorii seriei au decis să pună capăt filmului, pe care au încercat să-l resusciteze după plecarea lui Meghan Markle.

Aceștia i-au făcut ducesei de Sussex o ofertă de milioane de dolari pentru a se întoarce în serial, măcar pentru o singură scenă. Șefii companiei care deține postul TV unde serialul rulează i-au oferit un milion de dolari pentru o scenă de două minute, care se putea filma chiar în Marea Britanie. 

Meghan Markle a jucat în acest serial din primul episod, lansat în 2001 și până în 2018, înainte de a-și anunța logodna cu Prințul Harry. Odată cu plecarea acesteia și actorul Patrick  J Adams cel care îi dădea viață lui Mike Ross a părăsit distribuția la finalul sezonului 7. 

 

Cel mai probabil vestea o va întrista pe Meghan care considera plecarea ei din serial ca fiind „un nou început'.
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare