; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serialul coreean mouse

Serialul coreean „Mouse” a fost nominalizat, la categoria Panorama International, la Festivalul Séries Mania. Lista nominalizaților

19 July 2021

Producția coreeană „Mouse', care a avut premiera pe 3 martie 2021 la postul tvN, a primit o nominalizare, la categoria Panorama International, la Festivalul Séries Mania 2021, scrie agenția de presă Yonhap.

Cea de-a 11 ediție a festivalului francez dedicat serialelor, Séries Mania, va avea loc la Lille, în perioada 26 august – 2 septembrie 2021, și va avea în deschidere, serialul „Vigil' (2021), produs de BBC One în colaborare cu ARTE.

Serialul „Mouse', în original „Mauseu' (2021), este al treilea serial coreean care ajunge în festivalul francez, după „The Guest' și „The Cursed'. Juriul de la Panorama International va fi prezidat de Florence Aubenas, jurnalist de la Le Monde. Directorul artistic al festivalului Séries Mania, Frédéric Lavigne, a descris serialul „Mouse' ca fiind o poveste interesantă a unui criminal în serie care urmărește și o supoziție științifică: dacă nu cumva psihopații ar putea moșteni o genă care să le determine comportamentul asocial. Scenarista producției coreene, Choi Ran a declarat: „Sunt mai mult decât încântată să fim invitați la un festival atât de important'.

 

Întoarcerea lui Lee Seung-gi

Povestea din „Mouse', care-l are în rolul principal pe Lee Seung-gi, urmărește un ofițer de poliție psihopat, care este bântuit de vechi povești dramatice din familie. Serialul, din a cărui distribuție mai fac parte: Hee Joon, Park Ju Hyun și Kyung Soo Jin, marchează și reîntoarcerea în industria serialelor a cântărețului și actorului Lee Seung-gi, care nu a mai jucat nimic de la „Vagabond' (2019).

Pe Lee Seung-gi îl puteți vedea pe Netflix în serialele: „My Girlfriend Is a Gumiho' (2010), „You’re All Surrounded' (2014), „A Korean Odyssey' (2017), „Vagabond' (2019).

 

Séries Mania 2021

Anulat în 2020 din cauza crizei sanitare, festivalul se întoarce anul acesta cu producții din toată lumea, inclusiv din țări care nu au mai fost până acum reprezentate la Lille, printre care: Serbia, Croația, Turcia, Columbia sau Taiwan.

 

Lista nominalizărilor

Competiția oficială:

Anna (Italia)

Germinal (Franța/Italia)

The Echo of Your Voice (Israel)

Kamikaze (Danemarca)

Blackport (Islanda)

Furia (Norvegia/Germania)

Hamlet (Turcia)

Jerusalem (Israel)

 

Panorama International:

Time (Marea Britanie)

Dough (Suedia)

Dr. Death (SUA)

Mouse (Coreea de Sud)

The Bite (SUA)

Vida de Colores (Columbia)

Kevin Can F*** Himself (SUA)

Porni (Suedia)

The Vampires of Midland (Rusia)

Sort Of (Canada)

Wakefield (Australia)

We Are Lady Parts (Marea Britanie)

The Unusual Suspects (Australia)

The Last Socialist Artefact (Croația)

Bête Noire (Canada)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare