; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Destinul printesei ok nyeo este o productie istorica lansata in 2016

FOTO. Serialul coreean “Destinul prinţesei Ok-Nyeo” începe la TVR 2

06 January 2017

După o pauză de doi ani, serialele coreene revin la Televiziunea Română – cu Destinul prinţesei Ok-Nyeo'. Noul serial, o producţie istorică lansată în 2016, începe la TVR 2 pe 6 ianuarie și va fi difuzat în fiecare zi, de luni până vineri de la ora 17.30.

Producţia istorică Destinul prinţesei Ok-Nyeo' a fost lansată în 2016

Producţia istorică Destinul prinţesei Ok-Nyeo' a fost lansată în 2016

Tradiţia serialelor coreene revine la Televiziunea Română – care a achiziţionat cea mai nouă super-producţie istorică, lansată în 2016.

Astfel, din 6 ianuarie, la TVR 2 puteţi urmări serialul Destinul prinţesei Ok-Nyeo (FLOWER IN PRISON/ OK JUNGH WA – Coreea de Sud, 2016), în regia lui Lee Byung-Hoon, cu: Jin Se-Yun, Ko Soo, Kim Mi-Sook, Jung Joon-Ho.

[Not a valid template]

Destinul prinţesei Ok-Nyeo' are 51 de episoade

Pe parcursul a 51 de episoade, difuzate de luni până vineri, de la ora 17.30, veţi cunoaşte Destinul prinţesei Ok-Nyeo – o tânără din timpul dinastiei Joseon.

În urma unui complot, politic mama ei este întemniţată şi, înainte de a muri, ea dă naştere micuţei eroine. De altfel, numeie Ok-Nyeo înseamnă „Fata din temniţă'  – un nume predestinat primilor ei ani din viaţă, când creşte printre deţinuţi, ocrotită de administratorul închisorii.

În timp, Ok-Nyeo se transformă într-o tânără cu o minte strălucită, dornică să apere drepturile oamenilor simpli, pe care sistemul de justiţie incorect nu pune preţ. Ea devine o adevărată războinică în slujba dreptăţii, iar intrigile politice de la palat n-o ocolesc. Aşa că tânăra luptătoare va trebui să depăşească piedicile pe care i le pun în cale regina-mamă şi fratele ei fără scrupule, fără să ştie că destinul ei este pe veci legat de cel al familiei regale.

Promo: 

TVR a anunțat din toamnă că vrea din nou seriale coreene

În urmă cu opt ani, TVR 1 a fost prima televiziune din România care a difuzat seriale istorice produse în Coreea, declanşând un “trend” pe piaţa audiovizuală românească. Moda serialelor coreene a fost lansată de postul public în 2009, o dată cu producția 'Giuvaierul palatului' (transmisă între iulie-octombrie), povestea primei femei medic din Coreea secolului al XV-lea, și a fost urmată de alte seriale din seria denumită generic de TVR 'Legendele palatului'.

Al doilea serial, 'Furtună la palat' (difuzat între octombrie- februarie 2010), a avut și mai mulți fani decât precedenta, pentru ca a treia producție ('Secretele de la palat', difuzată în februarie-mai 2010) să fie și ea un succes la TVR (fiind depășit în audiențe doar de 'O dată-n viață' și meciuri din Liga Campionilor la postul public) și să pună probleme serioase posturilor comerciale. De altfel, în 2010, producțiile coreene depășeau în audiențe celelalte seriale ('Furtună la palat' a fost cel mai vizionat serial al anului, depășind 'Narcisa sălbatică' – Antena 1, 'Iubire și onoare' – Acasă, și 'State de România' – Pro TV).

În 2014, o dată cu venirea lui Stelian Tănase ca director general, serialele coreene schimbă tronsonul orar (sunt mutate de la ora consacrată – 18.20 – înainte de ora 17.00), apoi nu mai sunt cumpărate altele noi.

Mai jos, am adunat informaţiile esenţiale despre toate producţiile sud-coreene difuzate de postul nostru naţional de televiziune din seria ad-hoc numită „Legendele Palatului'.

[Not a valid template]

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Galerie FOTO | TVR vrea din nou seriale coreene

Cele 11 seriale coreene de la TVR 1

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare