; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serialul columbian „Secretarul” începe pe Look TV

26 November 2012

Un nou serial columbian debutează azi, pe 26 noiembrie, și va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 20.00, pe Look TV. „Secretarul' ( „El Secretario' –  producţie 2011,  Caracol TV) este marele câștigător al Galei Premilor TV y Novelas 2012, unde și-a adjudecat trofeele la 9 din  cele 25 de categorii:  cei mai buni actori în rol principal masculin (Juan Pablo Espinosda) și feminin (Stephanie Cayo), regizori, actor în rol negativ, actori debutanți.

Telenovela combină drama, acţiunea, comedia, iar pasiunea, sexul și scenele fierbinţi de dragoste, vor face deliciul telespectatorilor.

Personajul central al telenovelei, Emilio Romero, întruchipat de irezistibilul actor columbian Juan Pablo Espinosa, trăiește la New York și își câștigă existenţa din vânzarea de pizza. Pe neașteptate, viața sa modestă ia o întorsătură surprinzătoare și se vede nevoit să lase totul pentru a se întoarce în țara natală, Columbia.

El Secretario - Emilio y las secretarias

După multe încercări eșuate în căutarea unui loc de muncă, Emilio ajunge la o firmă unde dorește să aplice pentru un post vacant de asistent contabil, însă destinul îl transformă în… Secretar al zonei comerciale a organizației. Emilio va cunoaşte nu doar treburile cu care se confruntă zilnic o secretară, ci își va întâlni și marea iubire… Şefa sa!

Va putea ajunge Secretarul la inima adoratei sale şefe, să supravieţuiască la locul de muncă şi să devină un tată adevărat pentru fiica sa? Aflaţi răspunsul la toate aceste întrebări în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 20.00, la Look TV!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare