; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maxresdefault (8)

Serialul „Clarice”, sequel al celebrului film „Tăcerea mieilor”, a primit undă verde

14 May 2020

Este oficial! Serialul „Clarice', care continuă povestea agentului FBI Clarice Sterling din pelicula „Tăcerea mieilor' (1991), va ajunge pe micile ecrane americane la toamnă. 

 

Știrile despre intenția CBS de a realiza un serial pornind de la „Tăcerea mieilor', unul dintre cele mai populare thrillere ale anilor 90, datează de mai multă vreme, dar de curând postul american a anunțat oficial că serialul „Clarice' face parte din grila 2020-2021. 

Premiat cu cinci premii Oscar, „Tăcerea mieilor' (1991), avându-i în rolurile principale pe Anthony Hopkins și Jodie Foster (amândoi au primit atunci statueta), a fost deja sursă de inspirație pentru două prequeluri – „Red Dragon' în 2002 și „Hannibal Rising' în 2007 – și un serial, „Hannibal', în 2013. În filmul din 1991, agentul FBI Clarice Sterling (Foster) îi cere ajutor criminalului Hannibal Lecter (Hopkins) pentru a prinde alt criminal în serie, dar interacțiunea cu Lecter o marchează profund.

Povestea din „Clarice', noul serial CBS, este plasată, scrie screenrant.com, în 1993, la șase luni după evenimentele din „Tăcerea mieilor', când Sterling se întoarce la muncă pentru a investiga tot felul de ucigași și prădători sexuali. Încă nu se știe dacă Hannibal Lecter va avea vreo pondere în noul fir narativ. 

Rolul principal este interpretat de Rebecca Breeds, pe care o știm din „Micuțele mincinoase', iar în alte roluri vor apărea Kal Penn („Dr. House'), Nick Sandow, Michael Cudlitz și Lucca De Oliveira.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare