; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

81AOX+ HvxL._RI_

Serialul „Castle Rock”, care poate să fie vizionat pe HBO GO, a fost anulat

04 November 2020

După două sezoane pline de fiori reci, serialul Castle Rock, produs de serviciul de streming Hulu, și care poate să fie vizionat în România pe HBO GO, a fost anulat.

 

Inspirat de opera scriitorului Stephen King, considerat drept Regele romanelor de groază, serialul s-a desfășurat în orașul ficțional Castle Rock, din statul Maine, SUA, localitate ce se regăsește în multe dintre romanele lui Stephen King. Și cam de fiecare dată, acolo este locul unde lucruri neplăcute se întâmplă locuitorilor și celor care fac greșeala să treacă prin zonă.

Cele două sezoane au avut povești și distribuții diferite. În sezonul 1, care are punct de plecare nuvela Rita Hayworth and the Shawshank Redemption', directorul închisorii Shawshank, după ce este pensionat, se sinucide. Colegii săi descoperă că acesta a ținut închis într-o cușcă în subsolul penitenciarului un tânăr necunoscut care nu pronunță decât trei cuvinte: Henry William Deaver. Acesta este numele unui avocat de culoare specializat în cazurile privind condamnații la moarte și care în copilărie a dispărut fără urmă timp de 11 zile… Rolurile principale au fost interpretate de Andre Holland, Sissy Spacek, Bill Skarsgard, Melanie Lynskey, Scott Glenn și Jane Levy.

Sezonul 2, o are ca eroină pe Annie Wilkes, o infirmiera cam nebună și pasionată de cărți siropoase, și care apare în romanul Misery' scris de Stephen King. De data aceasta, Annie, însoțită de fiica ei, vine în orașul Castle Rock încercând să scape de un trecut tumultos și plin de probleme. Numai că, deși inițial reușește să-și pună viața în ordine, femeia se pomenește prinsă într-o luptă îngrozitoare veche de secole și care îi va distruge orice urmă de rațiune… Lizzy Caplan, Tim Robbins, Paul Sparks, Matthew Alan, Elsie Fisher și Barkhad Abdi au rolurile principale. 

În ciuda acestei vești triste, fanii lui Stephen King nu trebuie să dispere. Sunt în lucru mai multe adaptări după romanele și nuvelele scriitorului sau doar inspirate de universul creat de acesta. Astfel, HBO pregătește continuare serialului Outsider', al cărui sezon unu a fost inspirat de romanul cu același titlu, iar Stephen King s-a declarat încântat de nouă direcție pe care o ia producția TV. La HBO Max se pregătește serialul Overlook', inspirat de romanul The Shininig' în timp ce postul CBS va lansa în decembrie serialul The Stand', bazat pe romanul cu același nume și care a mai fost ecranizat în 1994.  

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare