; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

AvenidaBrasil1

Serialul brazilian „Avenida Brasil” vine la Pro Gold din 4 octombrie

19 September 2017

În locul telenovelei Las Bravo' (cu Edith Gonzalez în rolul principal), care se termină pe 3 octombrie, postul Pro Gold va difuza, începând cu miercuri, 4 octombrie, de luni până duminică de la 19.30, serialul brazilian Avenida Brasil'. Producţia, realizată în 2012, a mai fost difuzată în urmă cu doi ani şi de postul Acasă. În distribuţie îi veţi regăsi, printre alţii, pe Debora Falabella (Clona'), Adriana Esteves, Murilo Benicio (Clona'), Cauã Reymond şi Nathalia Dill.

 

Serialul urmărește povestea dramatică a micuței Rita, abandonată de mama ei vitregă, Carminha, într-o groapă de gunoi, pentru ca fata să nu stea în calea planului ei și al iubitului său, Max, de a se îmbogăți. Rita este supusă muncii grele și este controlată de un bărbat cu un caracter deplorabil, Nilo. Cu toate acestea, ea este norocoasă și îl întâlnește pe Batata, un băiat care devine cel mai bun prieten al său și, ulterior, dragostea vieții ei.

 

Rita este adoptată și se mută în afara țării împreună cu noua ei familie, care îi schimbă numele în Nina. La rândul său, Batata este adoptat de Carminha și noul ei soţ, Tufao, care-l numesc pe băiat Jorginho. Câțiva ani mai târziu, de nerecunoscut și motivată de răzbunare, Nina (Debora Falabella) o urmărește pe Carminha și se infiltrează în familia acesteia, devenind bucătarul casei.

 

Pentru rolul din acest serial, actriţa Debora Falabella a luat lecţii de gătit.

 

Ultimul proiect tv al actriţei în vârstă de 38 de ani este serialul A Força do Querer', difuzat în prezent în brazilia de postul Rede Globo.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare