Homepage  / Seriale

Serialul „Blanca” a fost reînnoit pentru sezonul 3. Primele detalii despre noile episoade

Serialul „Blanca” a fost reînnoit pentru sezonul 3. Primele detalii despre noile episoade
11

de Redactia Tvmania

La Diva s-a terminat recent sezonul 2 al serialului „Blanca”, o producție cu numeroși fani nu doar în Italia natală, ci și în lume. Scenaristul Francesco Arlanch a confirmat că echipa va face și sezonul 3. Iată când urmează să aibă premiera sezonul 3 din „Blanca”. 

Serialul „Blanca” a fost reînnoit pentru sezonul 3 

Povestea – adaptare după romanele scriitoarei Patrizia Rinaldi – o are în prim-plan pe Blanca Ferrando (Maria Chiara Giannetta), o tânără oarbă, care visează să devină psiholog criminalist. Însoțită mereu de câinele ei de încredere, bulldog-ul Linnaeus, Blanca devine consultant permanent al poliției locale dintr-un mic orășel italian și este implicată în numeroase anchete. De-a lungul acestora, se apropie de inspectorul Michele Liguori (Giuseppe Zeno), cu care are o relație specială.  

Primele două sezoane ale serialului „Blanca” au avut câte șase episoade duble (12 la noi, la Diva) și au fost difuzate în premieră la RAI la doi ani distanță, în 2021, respectiv 2023. În noiembrie anul trecut, scenaristul Francesco Arlanch a confirmat, citat de Sky TG24, că echipa va face și sezonul 3: „Vom începe filmările la finalul lui 2024, ca noul sezon să fie difuzat în toamna lui 2025. Avem deja câteva idei, dar nu pot să divulg mai multe. Ne dorim ca noile episoade să fie la fel de interesante și surprinzătoare precum cele anterioare”. 

Când are premiera „Blanca”, sezonul 2, pe DIVA  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Francesco Arlanch, despre sezonul 3 din „Blanca” 

Francesco Arlanch, scenaristul serialului TV, a oferit un interviu pentru Fanpage și a împărtășit câteva detalii despre cel de-al treilea sezon: „Cel de-al treilea sezon va fi alcătuit tot din șase episoade, formatul este același.” 

Scenaristul a continuat să vorbească despre dezvoltarea noilor episoade: „Există câteva ipoteze, dar nu pot dezvălui prea multe. Cu siguranță vrem să găsim ceva care să fie la fel de surprinzător și de bogat din punct de vedere uman ca primul și al doilea sezon. Este o lucrare stratificată, sunt o mulțime de ingrediente laolaltă și trebuie găsită ordinea corectă. Mai sunt încă multe de făcut.” 

Ulterior, Arlanch a vorbit despre Giuseppe Zeno, care îl interpretează pe Michele Liguori: „Giuseppe Zeno a făcut o treabă extraordinară și s-a dovedit a fi un co-star perfect. În ceea ce privește personajul său, nu pot spune prea multe în acest moment.” 

Scenaristul a continuat cu câteva cuvinte de apreciere pentru regizorii Jan Maria Michelini și Michele Soavi: „Să scriu „Blanca” este întotdeauna un privilegiu și o distracție. Sunt personaje care îți permit să pătrunzi în teritorii greu de explorat în alte seriale, de la fantezia Blancăi la incorectitudinea politică a comisarului Bacigalupo. Marele nostru noroc, pe lângă echipa Lux Vide cu care lucrez de ani de zile, este că putem preda scenariile unor regizori precum Jan Maria Michelini și Michele Soavi, care au făcut o treabă extraordinară.” 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton