; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Big bang theory

Serialul „Big Bang Theory“ se va încheia cu cel de-al 12-lea sezon. Declaraţiile actorilor: „Printre lacrimi vă promit că va fi cel mai bun“

24 August 2018

Producătorii de la Warner Bros. Television au anunţat că sezonul cu numărul 12 va fi şi ultimul al serialului „Teoria Big Bang'. Producţia semnată Chuck Lorre, Bill Prady şi Steve Molaro pentru CBS se va încheia după ce va fi devenit cel mai longeviv serial de comedie filmat multicamera din istoria televiziunii, cu 279 de episoade.   

 

Astfel, ultimul sezon al îndrăgitului serial „Big Bang Theory va fi difuzat în luna mai 2019, iar producţia acestuia va începe în toamnă.

„Suntem profund recunoscători tuturor fanilor pentru sprijinul lor de-a lungul tuturor sezoanelor. Noi, alături de actori, scriitori şi echipa de producţie, suntem extrem de recunoscători pentru succesul avut şi ne propunem să oferim un ultim sezon şi o încheiere pe măsură, au spus producătorii, citați de publicația Daily Mail.   

 

Actorul Johnny Galecki (43 de ani) a vorbit şi el despre finalul serialului şi mărturiseşte că despărţirea de echipa alături de care a lucrat mai bine de un deceniu va fi „destul de dureroasă. 

  „Am petrecut sute de zile împreună, la propriu, în aceeaşi cameră ca o familie. Aşa că atunci când nu va mai trebui să ne trezim pentru a ajunge acolo, la filmări, ne va fi destul de greu, sunt convins. Sperc ă vor scrie un final emoţionant (n. r. scenariştii), pentru că noi toţi vom plânge oricum. Vom fi devastaţi în acea ultimă zi de filmări, a spus actorul.   

Din distribuţie fac parte Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg şi Kunal Nayyar. 

Şi actriţa Kaley Cuoco  (32 de ani) s-a declarat devastată de decizia producătorilor, mărturisind că „se îneacă în lacrimi, dar promite fanilor că ultimul sezon va fi cel mai bun de până acum.    „Această aventură a fost un vis devenit realitate care mi-a schimbat viaţa. Oricând s-ar fi încheiat, inima mea va fi fost frântă. Printre lacrimi vă promitem că ultimul sezon va fi cel mai bun de până acum. Mulţumim tuturor celor care au fost atâţia ani alături de noi, a scris actriţa pe contul său de Instagram, alături de o fotografie de pe platourile de filmare.  

 

Se pare că decizia producătorilor de a încheia serialul a venit după ce starul serialului Jim Parsons (45 de ani), care îl interpretează  pe fizicianul Sheldon Cooper, s-a hotărât să părăsească „Big Bang Theory, pregătit fiind să „meargă mai departe, scrie Entertainment Weekly. 

Până în prezent, „Big Bang Theory a primit 52 de nominalizări la premiile Emmy şi 10 astfel de trofee, însă niciunul pentru „cel mai bun serial de comedie'. Până în sezonul 2017-2018 a daţinut primul loc în ceea ce priveşte audienţa serialelor de comedie, fiind devansat de „Roseanne (ABC). 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare