; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Batwoman111

Serialul „Batwoman”, cu Ruby Rose în rolul principal, va fi disponibil din 15 octombrie pe HBO GO

14 October 2019

Bazat pe personajele create de DC, serialul Batwoman va fi disponibil pe HBO GO. Primele două episoade vor putea fi urmărite pe 15 octombrie. Un nou episod va fi disponibil în fiecare săptămână.

Înarmată cu o pasiune pentru justiție și hotărâtă să spună ce crede, Kate Kane apare pe străzile orașului Gotham ca Batwoman, decisă să oprească criminalii din oraș.

Bazat pe personajele create de DC, Batwoman îi are în rolurile principale pe Ruby Rose (Orange is the New Black), Rachel Skarsten (Reign, Birds of Prey, Imposters), Meagan Tandy (Survivors Remorse, Teen Wolf), Nicole Kang (You, The Code, Swallow), Camrus Johnson (The Sun Is Also a Star, Luke Cage), Elizabeth Anweis (9-1-1, The Affair) și Dougray Scott (Mission: Impossible).

Serialul, creat de Berlanti Productions în asociere cu Warner Bros Television, va fi disponibil pe HBO GO din 15 octombrie cu două episoade (următoarele episoade vor fi disponibile săptămânal).

Kate Kane (Ruby Rose) nu a plănuit niciodată să fie noua justițiară din Gotham. La trei după dispariția misterioasă a lui Batman, Gotham este fără speranță, iar polițiștii din oraș sunt depășiți de găștile de criminali. Apoi apare Jacob Kane (Scott) și agenția lui de pază privată, care protejează orașul folosindu-se de arme și miliție. Cu ani în urmă, prima soție a lui Jacob și fiica lor au fost ucise într-un schimb de focuri. Acesta și-a trimis apoi sigura fiică rămasă, pe Kate, departe de Gotham pentru siguranța ei. După ce a fost exmatriculată de la o școală militară și după ani de antrenament de supraviețuire, Kate se întoarce acasă chiar când gașca Alice in Wonderland îl țintește pe tatăl ei și agenția lui de pază răpindu-i cel mai bun ofițer, pe Sophie Moore (Tandy).

Deși s-a recăsătorit cu Catherine Hamilton-Kane (Anweis), Jacob încă se luptă cu pierderea primei familii, în timp ce o ține pe Kate la distanță. Dar Kate s-a săturat să ceară voie. Pentru a-și ajuta familia și orașul, va trebui să devină ceva ce tatăl ei urăște, un justițiar.

Cu ajutorul surorii ei vitrege, Mary (Kang), și al lui Luke Fox (Johnson), fiul lui Lucius Fox, maestrul tehnologic al întreprinderilor Wayne, Kate Kane va continua  moștenirea lăsată de vărul ei dispărut, Bruce Wayne, ca Batwoman.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare