; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lethal Weapon

Serialul „Armă mortală” este în pericol de a fi anulat datorită comportamentului unui actor

25 April 2018

Producția „Armă mortală' / „Lethal Weapon', adaptată după seria de filme cu același nume, cu Mel Gibson şi Danny Glover, și difuzată la noi de Digi Film, unde a ajuns deja la al doilea sezon, ar putea să nu mai aibă încă un sezon din cauza actorului Clayne Crawford, care interpretează rolul polițistului Martin Riggs.

Audiențele destul de bune ale sezonului al doilea al serialului „Armă mortală' făceau aproape sigură obținerea unui al treilea sezon, dar iată că, dacă ar fi să-i credem pe cei de la site-ul Deadline, problemele din culisele producției pun sub semnul întrebării continuarea.

Clayne Crawford în „Armă mortală'

Actorul Clayne Crawford, interpretul rolului lui Martin Riggs, ar fi la originea tensiunilor de pe platouri încă de la începuturile producției, din 2016. Ar fi primit numeroase avertismente din partea producătorilor de la Warner Bros. ca urmare a plângerilor echipei care-l acuză de crearea unui mediu de muncă ostil. Se pare că problemele s-ar fi intensificat în ultimele luni. Ceilalți actori, dar și membri ai echipei tehnice, nu mai vor să lucreze cu el punând chiar în pericol producția unui al treilea sezon în asemenea condiții.

Ce se va întâmpla în continuare cu serialul nu se știe încă. Fără duo-ul Riggs/Murtaugh, „Armă mortală' e greu de imaginat. Fox ar putea decide pur și simplu să-l înlocuiască pe actorul Clayne Crawford, în ciuda faptului că acesta face muncă bună pe ecran, iar chimia dintre personajele principale este intactă. Cei de la TV Line speculează că producătorii s-ar gândi chiar la o variantă feminină a lui Martin Riggs. Dar deocamdată, nimic nu e sigur.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare